Lidi prosim pomozte, mam E36 318 93 rok a yuto mi cuka nez nez se dostane na provozni teplotu, semtam si to skoro ustreli do vejfuku, prestava to ject a kdyz seslapnu pedal az na podlahu tak to najednou zase jede a je i ubytek vykonu... poradte prosim jesti nekdo nevite.....DIKY!!!!!!!
No nic jsem tam nenasel svicky i kabely vypadaj v pohode.... lidi tak poradte prosim, nekdo mi rikal jestli nemam podpaleny ventily.....HEEELLLPPP!!!!! Jo a je fakt ze asi budou potreba vymenit hydrostely, ut se trochu ozyvaj jestli to nemuze bejt tim.....
bud to bude merac prietoku vzduchu alebo lambda sonda (pripadne palivovy filter, niekedy aj ten urobi poriadny bordel). Myslim, ze pokial je kabelaz v poriadku nic ine to nemoze byt ako som napisal. Podpalit ventil nieje az take jednoduche. Ale chce to diagnostiku,jednoznacne. I ked...da sa to zistit lahko aj doma.... )
Myslis jako vahu vzduchu? tu jsem zkusil odpojit za chodu a tak funguje ale nevim jestli dobre....zkusim to dat asi na tu diagnostiku...hadice by meli bejt v pohode...fakt nevim, a jak zjistim jestli mi jde lambda sonda?
tak isto to zistis ako pri vahe vzduchu. Pojdem pod auto a odpojis lambdu ale iba z konektora! nechaj ju nakrutenu. Pokial to auto bude jazdit tak isto ako s nou zapojenou tak by to mohla byt pravdepodobne ona, ale po tejto skuske ju zapoj naspät. Dalej co sa tyka vahy vzduchu, mne reagovala na odpojenie aj znovu pripojenie , ale nakoniec som ju mal zlu, asi zle vyhodnocovala. Javila sa ako uplne v poriadku. Skusil by som ale tu diagnostiku, ta ukaze zavadu s najvacsou pravdepodobnostou. Zameral by som sa ale na nasavanie auta, myslim, ze pricina tvojej poruchy auta je v nom, moze to fajt byt aj len netesnost. Skus este skontrolovat vyfukove potrubie, ale myslim, ze to az take nieje podstatne´...
NO zejtra byhc mel jit na tu diagnostiku, tak uvidim, vejfuk to nebude, mam ho skoro novej a na tu vahu vzduchu taky kouknu a lambdu taky, sundaval se vejfuk, tak jestli se treba neposkodila....Ale jestli lidi mate este napad co s tim muze bejt ta piste prosim....
To sem asi nepatri ale jednou sem jel delsi cestu se starsi omegou a nejela svina jen kdyz sem na to poradne slapl tak se svina rozjela a s tim aj spotreba majitel rikal ze je ucpanej katalizator.
Ktak je v pohode.. hele mel jsem spatnou lambdu ale to je jen asi druhotna chyba na kterou jsem prisel pri te prilezitosti na pojeni na diagnostiku...takze nevim...co mam delat kdyz mam zaneseny hydrostely a motor carbonem?
Anonymous píše:Ktak je v pohode.. hele mel jsem spatnou lambdu ale to je jen asi druhotna chyba na kterou jsem prisel pri te prilezitosti na pojeni na diagnostiku...takze nevim...co mam delat kdyz mam zaneseny hydrostely a motor carbonem?
asi dekarboniasaci motoru .. dej si to vyhledat na foru .. nedavno se to tady resilo
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET