xsun píše:
na kolik te to pls vyslo? taky zvazuju novej lak ...
Jojo myslím, že nás je tu víc..
Ja lakuju na jare...
Pavel 528: Kde se to da sehnat?
prave taky uvazuju o jare, na zimu to nema cenu ... nesjistoval jsi uz priblizny ceny? chcu skocit se na to k par lakyrnikum poptat, jeste jsem se ale jaxi nedokopal ...
No jestli si dobře pamatuju, tak to Zave chce zkusit stříknout vlastnoručně?Nebo už ne?...Tenkrát sme se o tom náko bavili a že prej na celý auto stačí cca 2 litry barvy...
Já jsem si sám lakoval M-nárazník a křídlo, sice pomeranč, ale na to, že nejsem lakýrník a z plechovky...
Mě se teda podařilo vyplácat na ten nárazník 2 velký plechovky, aby to chvíli vydrželo, má nebo měl 3 vrstvy Když jsem pak "vyráběl" ty Scream-emblémy, tak jsem to nakonec laknul bezbarvým lakem a pohoda... Skoro jako od profi lakýrníka
Já na leštění mám i leštíčku s regulací otáček.Všechen sortiment firmy Sonax (brus.kotouče,leš?ící koutouče,brus pasty,vosky,hadříky,unašeče,..no prostě ty serepatičky) a výsledek je super.
Pavel píše:Já na leštění mám i leštíčku s regulací otáček.Všechen sortiment firmy Sonax (brus.kotouče,leš?ící koutouče,brus pasty,vosky,hadříky,unašeče,..no prostě ty serepatičky) a výsledek je super.
Kolik za to bereš ? na fušku ? myslím jen ten lak zrenovovat mašinou né rukou....
Pavel píše:Já na leštění mám i leštíčku s regulací otáček.Všechen sortiment firmy Sonax (brus.kotouče,leš?ící koutouče,brus pasty,vosky,hadříky,unašeče,..no prostě ty serepatičky) a výsledek je super.
Kolik za to bereš ? na fušku ? myslím jen ten lak zrenovovat mašinou né rukou....
500.- za auto (vybroušení laku a navoskování+renovace vnějších plastů+čištění litých kol+lesk na pneu+vyleštění oken.Prostě komplet vnějšek)
Cena je podle velikosti auta.Dodávku bych za 500 nedělal
500.- za auto (vybroušení laku a navoskování+renovace vnějších plastů+čištění litých kol+lesk na pneu+vyleštění oken.Prostě komplet vnějšek)
Cena je podle velikosti auta.Dodávku bych za 500 nedělal
Tak to je kurewsky dobrá cena pokud to umíš dobře je to mrdačka na půl šichty
Zave_M50 píše:Jo ja to budu strikat doma v garazi... Vazne...
No já bych se asi bál takovejch ploch jako třeba kapota nebo střecha, ostatní díly by nemusely být tak složitý...Ale stejně bych si to asi sám netroufl čeče..
Cena dobrá, ale bude to asi od známýho vid?...Nebo na to máš záruku?...U nás jsem se informoval na novej lak a se zárukou za 20-25000 klacků...A od jednoho známýho by to bylo taky za 15, ale záruka je víš kde...
M3maniac píše:Škoda že jsi až z Práglu ,bych ti sem tam něco dohodil
Jsu z Podivína.To je u Břeclavi.(Dálnice Brno-Blava) ale to je jedno, stejně je to i tak daleko.
Ted uz to nema smysl ale na jaře se urcite domluvime, rad pomuzu milackovi k vetsimu lesku, dost mu chybi (I kdyz acka fakt nemusim , ale to neni vina lidi na tve pozici ) !!!