Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Dálkové zavíraní oken E36 Coupe

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Centr
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Centr »

Měl bych dotaz jestli jste někdo neřešili jak udělat automatické dovření oken popř.šíbru po zamknutí vozu origo centrálem. Mám sice nápad ale je to kurva práce z drátama. Měl jsem to na starém autě a nemůžu si zvyknout......díky za rady
Fatal Design
Klubové ID: 1036
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fatal Design »

To neřeš a hlavně nic nepřepínej ... :lol:

... a jukni sem : http://www.gemini-alarm.cz/index.php?g=1&i=9
Miki_JI
Klubové ID: 106
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Miki_JI »

Centr píše:Měl bych dotaz jestli jste někdo neřešili jak udělat automatické dovření oken popř.šíbru po zamknutí vozu origo centrálem. Mám sice nápad ale je to kurva práce z drátama. Měl jsem to na starém autě a nemůžu si zvyknout......díky za rady
No dvere nejsou problem, to je otazka tak hodinky spojovani ... se sibrem to bude asi horsi - nevim jak ostatni ale ja nemam dvoj-polohovy spinac tak tam nevim :?:
Miki_JI
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Miki_JI »

Fatal Design píše:To neřeš a hlavně nic nepřepínej ... :lol:

Sakra drahy hlouposti .... jsi bud prodejce a nebo hodne bohaty vid ? :P Dat dva litry za takovou krabici kdyz to jde s trochou trpelivosti samo pripadne za 500kc dobrymu elektrikari za pulhodiny prace... :cry: Neni nad radu na zlato...
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fatal Design »

Miki_JI píše:

Sakra drahy hlouposti .... jsi bud prodejce a nebo hodne bohaty vid ? :P Dat dva litry za takovou krabici kdyz to jde s trochou trpelivosti samo pripadne za 500kc dobrymu elektrikari za pulhodiny prace... :cry: Neni nad radu na zlato...
No tak sorry, že jsem se snažil ti pomoct. :twisted: Ne, dealer nejsem jen jsem viděl tohle na internetu, tak jsem si na to vzpoměl. Vím, že se to dá asi udělat levněji, ale to jsi tady nepsal, že to chceš nejlépe zadarmo. Příště se na tebe vys...ru a budu mít pokoj jako všichni ostatní ...
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#6 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

U sibru na E36 je problém, že není impulzni (nemá ten dovjitej čudel na zavřeni a otevreni) a tedy pokud chces, aby se zavrel spolu s ostatníma oknama pri zamceni auta, musis tam dodelat elektroniku, ktera to udela. A prave tu dodava mimojine gemini-alarm...
Miki_JI
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Miki_JI »

Fatal Design píše:
Miki_JI píše:

No tak sorry, že jsem se snažil ti pomoct. :twisted: Ne, dealer nejsem jen jsem viděl tohle na internetu, tak jsem si na to vzpoměl. Vím, že se to dá asi udělat levněji, ale to jsi tady nepsal, že to chceš nejlépe zadarmo. Příště se na tebe vys...ru a budu mít pokoj jako všichni ostatní ...
Proc tolik emoci ... :wink: ja jen ze to je fakt ranec ... tak se nezlob :!:
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Fatal Design »

Miki_JI píše:
Fatal Design píše:
Miki_JI píše: Sakra drahy hlouposti .... jsi bud prodejce a nebo hodne bohaty vid ? :P Dat dva litry za takovou krabici kdyz to jde s trochou trpelivosti samo pripadne za 500kc dobrymu elektrikari za pulhodiny prace... :cry: Neni nad radu na zlato...
Sorry, byl jsem nasrany z prace a tak me rozhodil ten tvuj stouchanec s dealerstvim. S firmou nemam nic spolecneho a za tu cenu taky nemuzu, tak jsem to bral osobne, protoze jsem se ti snazil jen pomoct a odpovedel na tvuj dotaz ... :lol:
Miki_JI
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Miki_JI »

Fatal Design píše:
Miki_JI píše:
Fatal Design píše: No tak sorry, že jsem se snažil ti pomoct. :twisted: Ne, dealer nejsem jen jsem viděl tohle na internetu, tak jsem si na to vzpoměl. Vím, že se to dá asi udělat levněji, ale to jsi tady nepsal, že to chceš nejlépe zadarmo. Příště se na tebe vys...ru a budu mít pokoj jako všichni ostatní ...
Sorry, byl jsem nasrany z prace a tak me rozhodil ten tvuj stouchanec s dealerstvim. S firmou nemam nic spolecneho a za tu cenu taky nemuzu, tak jsem to bral osobne, protoze jsem se ti snazil jen pomoct a odpovedel na tvuj dotaz ... :lol:
Ehm... tak sorry. Nechtel jsem to nejak hrube osobne... spis jen takove recnicka otazka :oops: Tak v pohode , mimochodem nebyl to muj dotaz :) jen sem reagoval na dotaz.... ale treba ta strecha ma smysl kdyz to nejde jinak ale myslim ze na dverich by mohlo stacit spojit dalkac s oknem ... impulz na zamknuti = impulz na vytazeni oken - poloha č.2 :?: :?:
Anonymous

#10 Příspěvek od Anonymous »

Pánové, všechno se to dá jednoduše udělat. Pokud vím tak E36 má dovření oken i šíbru připraveno, jednoduše tak, že když podržíte klíček 10-15s v zámku na levých dveřích v poloze zavřeno, tak se vše zavře.

Nějaká krabička za 2litry je k ničemu. Stačí nějak propojit signálový kabel alarmu (origo BMW) nebo centálu k tomu čidlu v zámku dveří. Pokud máte někdo potuchu tak poradte. Nechce se mi s tím celý den hrabat....

To dovírání při podrženém klíčku v zámku dveří mi dělala i 316i z 95r.

Mám klíček se třemi tlačítky - Zamknutí/Odemknutí/Rozsvícení světla ve vnitř autě(to mimochodem nevím k čemu je, ale dalo by se to použít popřípadě právě k tomu dovření oken a šíbru - 1 kablík a hotovo)

Díky za rady
Centr
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Centr »

Nějak mě to pořád nechce přihlásit...
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Fatal Design »

Čeče, to jsou figle. Myslim, že tohle ani moc lidi nevi :) V tomhle připadě už fakt neni co řešit. Zapojení na snímač asi nebude moc složité ...

Super tip ! :)
Luky
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Luky »

Ja mam E36 z 1993 takmer bez vybavy ak podrzim gombik centralu viac ako 10s tak sa zacne samocinne zatvaranie len ho treba podrzat az kym sa auto nezavrie ta druha moznost s klucikom v zamku tiez funguje ak nemas central na dialkove.

V manuali to je napisane :wink:
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Fatal Design »

Luky píše:Ja mam E36 z 1993 takmer bez vybavy ak podrzim gombik centralu viac ako 10s tak sa zacne samocinne zatvaranie len ho treba podrzat az kym sa auto nezavrie ta druha moznost s klucikom v zamku tiez funguje ak nemas central na dialkove.

Čeče, to je ještě lepší fígl, to už potom není co řešit :)
Centr
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Centr »

Luky píše:Ja mam E36 z 1993 takmer bez vybavy ak podrzim gombik centralu viac ako 10s tak sa zacne samocinne zatvaranie len ho treba podrzat az kym sa auto nezavrie ta druha moznost s klucikom v zamku tiez funguje ak nemas central na dialkove.

Jenže tohle jsem zkoušel a nejde mi to. Máš centrál origo BMW a jaký máš klíček?
Luky
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Luky »

Ano mám BMW originál centrál, ako vyzerá klúč ti pošlem zajtra dnes nemám v práci fotoaparát. Hmm z popisu čierny z dvoma tlačitkami by si vela nemal.
Centr
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Centr »

Luky píše:Ano mám BMW originál centrál, ako vyzerá klúč ti pošlem zajtra dnes nemám v práci fotoaparát. Hmm z popisu čierny z dvoma tlačitkami by si vela nemal.
Já mám asi jiný, se 3 tlačítky jak jsem psal. Byl jsem i v BMW servisu a tam řekli že to dovírání tam nejde naprogramovat.
Miki_JI
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Miki_JI »

Centr píše:
Luky píše:Ano mám BMW originál centrál, ako vyzerá klúč ti pošlem zajtra dnes nemám v práci fotoaparát. Hmm z popisu čierny z dvoma tlačitkami by si vela nemal.
Já mám asi jiný, se 3 tlačítky jak jsem psal. Byl jsem i v BMW servisu a tam řekli že to dovírání tam nejde naprogramovat.
No rekl bych ze klice jsou jen tri ....

plastovy bez elektriky k otevreni ale nejde s nim nastartovat ,
jednodssi verze se svetelkem bez dalkace
a do tretice full verze - tritlacitkova s dalkacem

pokud ne tak me opravte ... beru E36 .... u jinych to muze jinak

Dovreni oken klickem na dalku by spojil s alarmem - prosim ktera to je krabicka at si overim jestli ho mam nebo ne ... :?: :oops:

Myslim ze ho v aute nemam a tak mi funguje dovreni pouze manualne v zamku - na dalku bohuzel.... Tot me poznatky - jinak E36 coupé r.v.97[/i]
Luky
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Luky »

Miki_JI píše:
Centr píše:
No rekl bych ze klice jsou jen tri ....

plastovy bez elektriky k otevreni ale nejde s nim nastartovat ,
jednodssi verze se svetelkem bez dalkace
a do tretice full verze - tritlacitkova s dalkacem

pokud ne tak me opravte ... beru E36 .... u jinych to muze jinak

Dovreni oken klickem na dalku by spojil s alarmem - prosim ktera to je krabicka at si overim jestli ho mam nebo ne ... :?: :oops:

Myslim ze ho v aute nemam a tak mi funguje dovreni pouze manualne v zamku - na dalku bohuzel.... Tot me poznatky - jinak E36 coupé r.v.97[/i]
Tak potom asi nemám BMW :D ja mám totiž s dvoma tlačítkami
Odpovědět