Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dálkové zavíraní oken E36 Coupe
-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 106
- Kontaktovat uživatele:
No dvere nejsou problem, to je otazka tak hodinky spojovani ... se sibrem to bude asi horsi - nevim jak ostatni ale ja nemam dvoj-polohovy spinac tak tam nevimCentr píše:Měl bych dotaz jestli jste někdo neřešili jak udělat automatické dovření oken popř.šíbru po zamknutí vozu origo centrálem. Mám sice nápad ale je to kurva práce z drátama. Měl jsem to na starém autě a nemůžu si zvyknout......díky za rady

-
- Kontaktovat uživatele:
Sakra drahy hlouposti .... jsi bud prodejce a nebo hodne bohaty vid ?Fatal Design píše:To neřeš a hlavně nic nepřepínej ...![]()
... a jukni sem : http://www.gemini-alarm.cz/index.php?g=1&i=9

-
- Kontaktovat uživatele:
No tak sorry, že jsem se snažil ti pomoct.Miki_JI píše:Sakra drahy hlouposti .... jsi bud prodejce a nebo hodne bohaty vid ?Fatal Design píše:To neřeš a hlavně nic nepřepínej ...![]()
... a jukni sem : http://www.gemini-alarm.cz/index.php?g=1&i=9Dat dva litry za takovou krabici kdyz to jde s trochou trpelivosti samo pripadne za 500kc dobrymu elektrikari za pulhodiny prace...
Neni nad radu na zlato...

-
- Kontaktovat uživatele:
Proc tolik emoci ...Fatal Design píše:No tak sorry, že jsem se snažil ti pomoct.Miki_JI píše:Sakra drahy hlouposti .... jsi bud prodejce a nebo hodne bohaty vid ?Fatal Design píše:To neřeš a hlavně nic nepřepínej ...![]()
... a jukni sem : http://www.gemini-alarm.cz/index.php?g=1&i=9Dat dva litry za takovou krabici kdyz to jde s trochou trpelivosti samo pripadne za 500kc dobrymu elektrikari za pulhodiny prace...
Ne, dealer nejsem jen jsem viděl tohle na internetu, tak jsem si na to vzpoměl. Vím, že se to dá asi udělat levněji, ale to jsi tady nepsal, že to chceš nejlépe zadarmo. Příště se na tebe vys...ru a budu mít pokoj jako všichni ostatní ...

-
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, byl jsem nasrany z prace a tak me rozhodil ten tvuj stouchanec s dealerstvim. S firmou nemam nic spolecneho a za tu cenu taky nemuzu, tak jsem to bral osobne, protoze jsem se ti snazil jen pomoct a odpovedel na tvuj dotaz ...Miki_JI píše:Proc tolik emoci ...Fatal Design píše:No tak sorry, že jsem se snažil ti pomoct.Miki_JI píše: Sakra drahy hlouposti .... jsi bud prodejce a nebo hodne bohaty vid ?Dat dva litry za takovou krabici kdyz to jde s trochou trpelivosti samo pripadne za 500kc dobrymu elektrikari za pulhodiny prace...
Ne, dealer nejsem jen jsem viděl tohle na internetu, tak jsem si na to vzpoměl. Vím, že se to dá asi udělat levněji, ale to jsi tady nepsal, že to chceš nejlépe zadarmo. Příště se na tebe vys...ru a budu mít pokoj jako všichni ostatní ...
ja jen ze to je fakt ranec ... tak se nezlob

-
- Kontaktovat uživatele:
Ehm... tak sorry. Nechtel jsem to nejak hrube osobne... spis jen takove recnicka otazkaFatal Design píše:Sorry, byl jsem nasrany z prace a tak me rozhodil ten tvuj stouchanec s dealerstvim. S firmou nemam nic spolecneho a za tu cenu taky nemuzu, tak jsem to bral osobne, protoze jsem se ti snazil jen pomoct a odpovedel na tvuj dotaz ...Miki_JI píše:Proc tolik emoci ...Fatal Design píše: No tak sorry, že jsem se snažil ti pomoct.Ne, dealer nejsem jen jsem viděl tohle na internetu, tak jsem si na to vzpoměl. Vím, že se to dá asi udělat levněji, ale to jsi tady nepsal, že to chceš nejlépe zadarmo. Příště se na tebe vys...ru a budu mít pokoj jako všichni ostatní ...
ja jen ze to je fakt ranec ... tak se nezlob

Pánové, všechno se to dá jednoduše udělat. Pokud vím tak E36 má dovření oken i šíbru připraveno, jednoduše tak, že když podržíte klíček 10-15s v zámku na levých dveřích v poloze zavřeno, tak se vše zavře.
Nějaká krabička za 2litry je k ničemu. Stačí nějak propojit signálový kabel alarmu (origo BMW) nebo centálu k tomu čidlu v zámku dveří. Pokud máte někdo potuchu tak poradte. Nechce se mi s tím celý den hrabat....
To dovírání při podrženém klíčku v zámku dveří mi dělala i 316i z 95r.
Mám klíček se třemi tlačítky - Zamknutí/Odemknutí/Rozsvícení světla ve vnitř autě(to mimochodem nevím k čemu je, ale dalo by se to použít popřípadě právě k tomu dovření oken a šíbru - 1 kablík a hotovo)
Díky za rady
Nějaká krabička za 2litry je k ničemu. Stačí nějak propojit signálový kabel alarmu (origo BMW) nebo centálu k tomu čidlu v zámku dveří. Pokud máte někdo potuchu tak poradte. Nechce se mi s tím celý den hrabat....
To dovírání při podrženém klíčku v zámku dveří mi dělala i 316i z 95r.
Mám klíček se třemi tlačítky - Zamknutí/Odemknutí/Rozsvícení světla ve vnitř autě(to mimochodem nevím k čemu je, ale dalo by se to použít popřípadě právě k tomu dovření oken a šíbru - 1 kablík a hotovo)
Díky za rady
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Čeče, to je ještě lepší fígl, to už potom není co řešitLuky píše:Ja mam E36 z 1993 takmer bez vybavy ak podrzim gombik centralu viac ako 10s tak sa zacne samocinne zatvaranie len ho treba podrzat az kym sa auto nezavrie ta druha moznost s klucikom v zamku tiez funguje ak nemas central na dialkove.
V manuali to je napisane

-
- Kontaktovat uživatele:
Jenže tohle jsem zkoušel a nejde mi to. Máš centrál origo BMW a jaký máš klíček?Luky píše:Ja mam E36 z 1993 takmer bez vybavy ak podrzim gombik centralu viac ako 10s tak sa zacne samocinne zatvaranie len ho treba podrzat az kym sa auto nezavrie ta druha moznost s klucikom v zamku tiez funguje ak nemas central na dialkove.
V manuali to je napisane
-
- Kontaktovat uživatele:
No rekl bych ze klice jsou jen tri ....Centr píše:Já mám asi jiný, se 3 tlačítky jak jsem psal. Byl jsem i v BMW servisu a tam řekli že to dovírání tam nejde naprogramovat.Luky píše:Ano mám BMW originál centrál, ako vyzerá klúč ti pošlem zajtra dnes nemám v práci fotoaparát. Hmm z popisu čierny z dvoma tlačitkami by si vela nemal.
plastovy bez elektriky k otevreni ale nejde s nim nastartovat ,
jednodssi verze se svetelkem bez dalkace
a do tretice full verze - tritlacitkova s dalkacem
pokud ne tak me opravte ... beru E36 .... u jinych to muze jinak
Dovreni oken klickem na dalku by spojil s alarmem - prosim ktera to je krabicka at si overim jestli ho mam nebo ne ...

Myslim ze ho v aute nemam a tak mi funguje dovreni pouze manualne v zamku - na dalku bohuzel.... Tot me poznatky - jinak E36 coupé r.v.97[/i]
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak potom asi nemám BMWMiki_JI píše:No rekl bych ze klice jsou jen tri ....Centr píše:Já mám asi jiný, se 3 tlačítky jak jsem psal. Byl jsem i v BMW servisu a tam řekli že to dovírání tam nejde naprogramovat.Luky píše:Ano mám BMW originál centrál, ako vyzerá klúč ti pošlem zajtra dnes nemám v práci fotoaparát. Hmm z popisu čierny z dvoma tlačitkami by si vela nemal.
plastovy bez elektriky k otevreni ale nejde s nim nastartovat ,
jednodssi verze se svetelkem bez dalkace
a do tretice full verze - tritlacitkova s dalkacem
pokud ne tak me opravte ... beru E36 .... u jinych to muze jinak
Dovreni oken klickem na dalku by spojil s alarmem - prosim ktera to je krabicka at si overim jestli ho mam nebo ne ...![]()
![]()
Myslim ze ho v aute nemam a tak mi funguje dovreni pouze manualne v zamku - na dalku bohuzel.... Tot me poznatky - jinak E36 coupé r.v.97[/i]