Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

zapojení mlhovek

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
mirin

#1 Příspěvek od mirin »

Neřešil někdo z vás zapojení mlhovek na autě,kde předtím nebyly?Nevím jestli jdou zapojit origo,nebo bude lepší dát někam zvláš? spínač a relé
Miki_JI
Klubové ID: 106
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Miki_JI »

No ze zdejsich prispevku jsem nabyl dojmu ze u BMW je dobrym zvykem natahat komplet kabely i vecem ktere v aute nemas ... Ja treba E36 kupovat bez mlhovek ale spinas na palubce i kabely v aute mam.... a to by mel byt i tvuj pripad ne :?:
Lion
Klubové ID: 865
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Lion »

mirin píše:Neřešil někdo z vás zapojení mlhovek na autě,kde předtím nebyly?Nevím jestli jdou zapojit origo,nebo bude lepší dát někam zvláš? spínač a relé
Cus Mirine, já jsem ten problém řešil :) ..Taky jsem je tam neměl, ale vše jsem si dodělal...Neni na tom nic těžkýho..Já sem volil variantu mít to co nejblíž k originálu a proto jsem natahal káble až do přístrojovky a zapojil k origo spínači..Tady podotknout že spínač co tam máš ted ty je jen na zadek a přední chybí, proto jsem si objednal z vrakáče jak origo spínač (s těma dvouma čudlíkama) tak i konektory pro zasunutí do mlhovek...Nic těžkýho práce tak na čtvrt dne... :wink:
mirin

#4 Příspěvek od mirin »

Jo díky,tak se do toho pustím
TURBO_KrteK
Klubové ID: 65

#5 Příspěvek od TURBO_KrteK »

kdyz uz to tu resite ... jak mate zapojenou kontrolku na palubce ? pres nejake rele, nebo primo pres vypinac ?
dik :)
JRC
Klubové ID: 132

#6 Příspěvek od JRC »

Zdar, já jí mám přímo z vypínače, je to jednodušší a hned u palubky, ale můžeš jí dát i z výstupu relátka, potom ti bude svítit pouze když sepne relé. Ale musíš natáhnout sólo drát.
Odpovědět