Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Ví někdo, co je ta orig. bílá krabička...

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
MK
Klubové ID: 205

#1 Příspěvek od MK »

...vzadu v kufru za CD changerem, ve které šplouchá tekutina (!) a vedou do ní dráty? Máte to taky někdo? Dík.
Huska
Klubové ID: 200
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Huska »

MK píše:...vzadu v kufru za CD changerem, ve které šplouchá tekutina (!) a vedou do ní dráty? Máte to taky někdo? Dík.
Bylo mi řečeno, že je to čidlo naklonění vozidla (zřejmě k alarmu)
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
Marek-is
Klubové ID: 181

#3 Příspěvek od Marek-is »

A neni to krabicka posledni nadeje...kdyz neni co pit :lol: :wink:
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Zave »

Marek-is píše:A neni to krabicka posledni nadeje...kdyz neni co pit :lol: :wink:
Je v tom alpskej rum 99vol.-tů... :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#5 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Zave_M50 píše:
Marek-is píše:A neni to krabicka posledni nadeje...kdyz neni co pit :lol: :wink:
Je v tom alpskej rum 99vol.-tů... :lol:
Fakt Alpe ? :D
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Baxon »

jestli to není rezerva na stěrače :?:

Ne vážně kluci, jste samá prdel, ale nic kloudnýho z nevyleze :D
MK

#7 Příspěvek od MK »

Huska píše:
MK píše:...vzadu v kufru za CD changerem, ve které šplouchá tekutina (!) a vedou do ní dráty? Máte to taky někdo? Dík.
Bylo mi řečeno, že je to čidlo naklonění vozidla (zřejmě k alarmu)
...a to znamená, že začne houkat :?: , když by ho třeba nakládali na odtahovku? 8O :) Sorry, že s tím furt prudim, dycky se mi v tý hlavě něco zavrtá a pak jsem nesestřelitelnej :D
Zave
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zave »

jo
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od milo »

jen naaaahodou ... neni to nejaka expanzka k nadrzi (benzinove)? v etk neco take vidim
Zave
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Zave »

Alp: Neni nahodou nabastlena vevnitr zadniho blatniku nekde tam v okoli hrdla?
RedBaron
Klubové ID: 178
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od RedBaron »

Nemyslíš odlučovač benzínových par?
MK

#12 Příspěvek od MK »

Já ji vyndal z auta, když jsem se potřeboval dostat k drátům na CD changer. Skutečně je v ní tekutina, nedá se to rozebrat. Pak jsem ji zase přišrouboval. Mně to připadá spíše jako čidlo nebezpečného naklonění vozu, jak tady zmínil Huska /díky ti/. Třeba to taky vypne přívod paliva, co já vím :roll: Je to jedno, nechci s tím tady otravovat.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od skautik Čestný člen »

MK píše:Já ji vyndal z auta, když jsem se potřeboval dostat k drátům na CD changer. Skutečně je v ní tekutina, nedá se to rozebrat. Pak jsem ji zase přišrouboval. Mně to připadá spíše jako čidlo nebezpečného naklonění vozu, jak tady zmínil Huska /díky ti/. Třeba to taky vypne přívod paliva, co já vím :roll: Je to jedno, nechci s tím tady otravovat.
opis cislo a podivej se od etk co to je :)
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#14 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

MK píše:Já ji vyndal z auta, když jsem se potřeboval dostat k drátům na CD changer. Skutečně je v ní tekutina, nedá se to rozebrat. Pak jsem ji zase přišrouboval. Mně to připadá spíše jako čidlo nebezpečného naklonění vozu, jak tady zmínil Huska /díky ti/. Třeba to taky vypne přívod paliva, co já vím :roll: Je to jedno, nechci s tím tady otravovat.
Kurň, co by jsi otravoval? Máš dotaz ohledně káry, tak přece neotravuješ. Jak vidíš, níikdo neví, co to je, ale určitě na to někdo přijde. Tohle je celkem zajímavý vědět, jsou tu daleko horší blbůstky, co se tu řeší... :wink:
voko21
Klubové ID: 151
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od voko21 »

Jestli do toho vedou dráty, tak se podívej, kam vedou dál.

Je možný, že to je pro ten alarm. Pro vozy do ameriky se to prý dělalo, aby když tě odtahují nehoukal alarm. To by se dalo vyzkoušel:" Udělej k tomu prodlužku a polož to vedle auta. Rozbij si přední okno, aby jsi spustil alarm a zkus to naklonit. Jestli se vypne alarm, tak jsi doma a stačí ti jen sehnat nové přední okno! :lol: "
JRC
Klubové ID: 132

#16 Příspěvek od JRC »

Zdar, je to čidlo náklonu vozu, patří to k alarmu, když ho vyndáš, zapneš alarm a budeš s ním hejbat, tak to nesepne. Ale jak začneš třeba zvedat auto na heveru, tak to pustí alarm ( stalo se mně 2x, protože jsem nejdřív zvedal a zapomněl odemknout). Mělo by reagovat na změnu náklonu, ne na otřesy. Alespoň takhle jsem to někde četl. :o
MK

#17 Příspěvek od MK »

JRC píše:Zdar, je to čidlo náklonu vozu, patří to k alarmu, když ho vyndáš, zapneš alarm a budeš s ním hejbat, tak to nesepne. Ale jak začneš třeba zvedat auto na heveru, tak to pustí alarm ( stalo se mně 2x, protože jsem nejdřív zvedal a zapomněl odemknout). Mělo by reagovat na změnu náklonu, ne na otřesy. Alespoň takhle jsem to někde četl. :o
Takže kravál na odtahovce :D Viděl jsem včera odtahovat jednu pěknou E46, očumoval jsem tam jako náhodnej chodec dost drze, skláněl se zblízka při natahování a tak, schválně, co jako řeknou, ale byli profíci, nehnuli brvou. Natahovali to po předku a to oko kamsi zahákli až hluboko pod autem (radši jsem se neptal), docela se tam ten jouda musel nasoukat, ale vyšlo to kupodivu tak, že se lano při natahování ani nedotýkalo spojleru.Ale je to děsnej pohled, tahle akce, on měl ještě vytočený kola, takže se musela namastit plošina...

Jestli s tím máte někdo zkušenosti, nebylo by možná od věci na fórum něco napsat, na co si dát třeba pozor při vyzvedávání auta (odření apod.), protože pak je každá rada drahá - zvláš? když ty auta nemaj tažný oka vpředu, tak bůhví kolik způsobů natahování oni používají, když se nikdo nedívá. Doufám, že těma řečma něco nepřivolám 8O :) Nazdar.
Odpovědět