Muze mi nekdo poradit, co to muze být, popr. jak resit a kolik by to stálo?
Zvuk vyskytuje kdyz kolo se tocí, od 20km/h, samotný zvuk je nepatrný, ale jakoby ložisko nebylo mazaný. Má nekdo skusenosti?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Divnej zvuk z kol
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
To znam... Na zimakach to je hukot...MikeTDS píše:Mohly by to být třeba pneumatiky. Nepřezouval jsi náhodou teď někdy na zimu?Fbee píše:Muze mi nekdo poradit, co to muze být, popr. jak resit a kolik by to stálo?
Zvuk vyskytuje kdyz kolo se tocí, od 20km/h, samotný zvuk je nepatrný, ale jakoby ložisko nebylo mazaný. Má nekdo skusenosti?

-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že to zase tak urgentní není. Já jsem s hučícímy ložisky najezdil 3000km a potom je měnil (jaxi jsem nevěděl co to je)Fbee píše:Mno, asi tak ložisko. Vlevo točim zvuk zmizí, vpravo zesilnuje. Nakolik je to urgentný vyměnit? Co se muze posrat, kdyz najedu tak 2tis km?

-
- Klubové ID: 151
- Kontaktovat uživatele:
To dělalo mě a když jsem to rozjel tak na 50km/h, dal plnej rejd a do toho brzdil, tak vnější přední kolo pískalo. (Pro š?ouraly pískalo ložisko a né guma o asfalt nebo brzdové destičky!)psena píše:Asi lozisko...ale to by sililo(nebo naopak tichlo) pi projizdeni zatackou.Fbee píše:Muze mi nekdo poradit, co to muze být, popr. jak resit a kolik by to stálo?