Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Svítící ABS ASC
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
Já mám opačný problém.... po cca 100-120km se ABS rozsvítí.... vypnu zapnu a vše zase OK ..... kontakty jsem prostříkal, ale žádná změna 

-
- Klubové ID: 106
- Kontaktovat uživatele:
Když jstu u ABS ... na mem auto bylo bud spatne nebo nebylo a po ,,oprave,, funguje ale kontrolka se chova zrcadlove
Tedy když je ABS ok tak sviti pri poruse by zhasla ... Nevite nekdo jaky dratek prehodit aby to bylo v normalu. Podle servisu kde to predchozi majitel nechal opravovat to pry takhle musi byt ale nevidim pro to duvod ??? 

-
- Klubové ID: 106
- Kontaktovat uživatele:
Hmm no jo ... vychytavam mouchy po koupialp píše:Covece jak to tak pozoruju tak ty tam mas rozhasenou celou elektriku. Byt tebou tak si udelam cas, vezmu schemata a projdu to, protoze kdovi kde mas co zapojeny ...Miki_JI píše:Když jstu u ABS ... na mem auto bylo bud spatne nebo nebylo a po ,,oprave,, funguje ale kontrolka se chova zrcadloveTedy když je ABS ok tak sviti pri poruse by zhasla ... Nevite nekdo jaky dratek prehodit aby to bylo v normalu. Podle servisu kde to predchozi majitel nechal opravovat to pry takhle musi byt ale nevidim pro to duvod ???