Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Wýhřef zrcátek a dwouwláknowé žárofky..

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od MikeT »

Speedy píše:No, mířil jsem na Tebe :-) Přišlo mi horzně ftipná hláška, že zapojili jenom jednu mlhovku, aby jsi neoslňoval řidiče, když ji máš zapnutou :lol:
Tak mě to zas jako takovej úlet nepřipadne. Když jedeš po městě a nějakej debil před tebou má zapnutý mlhovky, tak je zozdíl, jestli tam má jednu, nebo dvě. Mimochodem, ty jezdíš s mlhovkama za slunného počasí? :?
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#22 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

MikeT píše:
Speedy píše:No, mířil jsem na Tebe :-) Přišlo mi horzně ftipná hláška, že zapojili jenom jednu mlhovku, aby jsi neoslňoval řidiče, když ji máš zapnutou :lol:
Tak mě to zas jako takovej úlet nepřipadne. Když jedeš po městě a nějakej debil před tebou má zapnutý mlhovky, tak je zozdíl, jestli tam má jednu, nebo dvě. Mimochodem, ty jezdíš s mlhovkama za slunného počasí? :?
No, neboj, pako nejsem. Mlhovky používám pouze za mlhy. Tzn. dle zákona, kdo svítí mlhovkama za sluného počasí je vůl a oslňuje stejně(myšleno ne svítivostí žárovky ale principielně), i když má jen jednu mlhovku. Je jasný, že výrobce se snaží auta dělat blbuvzdorný, ale že by kvůli tomu pak monotval třeba jenom jedno dálkový světlo, aby ten debil, co to bude řídit, oslňoval jenom napůl, to je dost divná argumentace, proč motnovat jenom jedno dálkový světlo.
Nicméně abych neodbočil od tématu, tak zapojení pravé mlhovky teď plánuju.
Pyron
Klubové ID: 367
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Pyron »

Já psal o dwouwlákenných žárofkách f blinkrech... Zadní mlhofku nemám wůbec, kanadský dealer BMW to nepowažowal za nutné.. 8)
Dande
Klubové ID: 54

#24 Příspěvek od Dande »

Nestalo se uz nekomu z vas ze vam nejdou ty vyhrevy.Pojistky sou OK ma to snad nakou svoji jednotku nebo tak neco ktera mohla odejit.Zapnutim vyhrevu zadniho skla nejdou.letos v zime bych to chtel mit OK ale penez neni furt dostatek,abych mohl do servisu BMW a obyc.elektrikarovi se mi to nechce davat.Neznate nekoho pres elektriku ktery uz zna naky Báva tady na Šumpersku.
Pyron
Klubové ID: 367
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Pyron »

Dande píše:Nestalo se uz nekomu z vas ze vam nejdou ty vyhrevy.Pojistky sou OK ma to snad nakou svoji jednotku nebo tak neco ktera mohla odejit.Zapnutim vyhrevu zadniho skla nejdou.letos v zime bych to chtel mit OK ale penez neni furt dostatek,abych mohl do servisu BMW a obyc.elektrikarovi se mi to nechce davat.Neznate nekoho pres elektriku ktery uz zna naky Báva tady na Šumpersku.
Zkus relátka.. 8)
Dande

#26 Příspěvek od Dande »

Uy mi chzbi jen jedno vedet kde sou.Dik o aute toho jeste mooooc nevim.
stva

#27 Příspěvek od stva »

Dande píše:Nestalo se uz nekomu z vas ze vam nejdou ty vyhrevy.Pojistky sou OK ma to snad nakou svoji jednotku nebo tak neco ktera mohla odejit.Zapnutim vyhrevu zadniho skla nejdou.letos v zime bych to chtel mit OK ale penez neni furt dostatek,abych mohl do servisu BMW a obyc.elektrikarovi se mi to nechce davat.Neznate nekoho pres elektriku ktery uz zna naky Báva tady na Šumpersku.
Asi je to blbá otázka (a předem se za ní omlouvám :oops: ), ale víš, že je máš vyhřívaný?
Pokud nevíš, tak si vyklop co nejvíc skla v zrcátkách a koukni jestli ke sklu vedou dráty (viz. foto).
Přílohy
vyhrev.jpg
vyhrev.jpg (29.59 KiB) Zobrazeno 1108 x
Dande

#28 Příspěvek od Dande »

Blbá otázka,nééééééééééé dělám si prdel mám tam samozřejmě drátky. :roll:
stva

#29 Příspěvek od stva »

Jen mě nešetři. :? Patří mi to. :lol:
Dande

#30 Příspěvek od Dande »

Ale nic ti nepatri dik za radu nekdo jinej by to nemusel vedet kazda rada se ceni(kóóóóóóóór u mě).
voko21
Klubové ID: 151
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od voko21 »

Pyron píše:Já psal o dwouwlákenných žárofkách f blinkrech... Zadní mlhofku nemám wůbec, kanadský dealer BMW to nepowažowal za nutné.. 8)
V Kanadě asi nejsou mlhy.... :?
Dande

#32 Příspěvek od Dande »

Kde bych nasel to relatko na vyhrev zrc.Tam kde jsou pojistky je spousta asi relatek nebo kdo vi ceho na co jsou?V manualu o nich neni zminka.Ale hlavne potrebuju vedet kde je to relé.Mooc dekuji za radu.
Odpovědět