Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Velkej BC , dotaz

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
skautik Čestný člen
Čestný člen

#61 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Speedy píše:Takže jestli jsem pochopil skautika, tak v EBA je komplet návod, jak na to? Taky bych chtěl pořešit jenom spotřebu, ostatní pikačoviny kontroluju ručně a nehodlám to měnit. Není nad vlastní bulvy 8O Takže jdu to shánět, abych mohl začít bbastlit dát echo :-)
no v EBA je navod na compacta ten ma OBC jinej
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#62 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

darmon píše:
M3maniac píše:
Kámo,tys to tu napsal jak by všude byla plná prdel emek za dobrý prachy.... já se po nich koukal hodně dlouho,než jsem narazil na toto.... a jestli máš pocit,že jsem měl chu? hledat pár měsíců navíc kvůli BC tak nee...a opakuju že není bez výbavy ok?
aleje to bez vybavy, jinak bys neresil co resis ;)
už se těším jak si koupíš tu e38mu jednou :D a jak se ti budu smát,že nemá PDC vpředu a televizi vzadu :D fakt tě nechápu.... prostě najít auto,který má absolutně vše co bylo možné si přiobjednat je asi nemožné myslím.Bude to mít tak 1auto ze 100!
skautik Čestný člen
Čestný člen

#63 Příspěvek od skautik Čestný člen »

M3maniac píše:
darmon píše:
M3maniac píše:
Kámo,tys to tu napsal jak by všude byla plná prdel emek za dobrý prachy.... já se po nich koukal hodně dlouho,než jsem narazil na toto.... a jestli máš pocit,že jsem měl chu? hledat pár měsíců navíc kvůli BC tak nee...a opakuju že není bez výbavy ok?
už se těším jak si koupíš tu e38mu jednou :D a jak se ti budu smát,že nemá PDC vpředu a televizi vzadu :D fakt tě nechápu.... prostě najít auto,který má absolutně vše co bylo možné si přiobjednat je asi nemožné myslím.Bude to mít tak 1auto ze 100!
no ja bych tu vybavu uzavrel tak, ze plna vybava je pro kazdeho neco jineho.
to co jednomu vyhovuje jinemu nemusi stacit. Pokud si koupim auto a pak zjistim ze mi tam neco nevyhovuje, nebo ze bych tam chtel to ci ono, koupil jsem si vlastne auto bez vybavi :))
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od darmon »

M3maniac píše:
darmon píše:
M3maniac píše:
to klidne muzes, jenze jednak si asi e38 nekoupim, zase mi po letech otrnulo a zacinam mit koule na to rozbit neco sportovnejsiho :) a druhak si vzdycky beru vybavu tak abych byl spokojenej. = nikdy mne nemuzes videt remcat na to ze mi neco chybi a jak to dodelat. (imho 730 e38 ani zadni telku v option nemelo)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#65 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

darmon píše:
M3maniac píše:
darmon píše:aleje to bez vybavy, jinak bys neresil co resis ;)
to klidne muzes, jenze jednak si asi e38 nekoupim, zase mi po letech otrnulo a zacinam mit koule na to rozbit neco sportovnejsiho :) a druhak si vzdycky beru vybavu tak abych byl spokojenej. = nikdy mne nemuzes videt remcat na to ze mi neco chybi a jak to dodelat. (imho 730 e38 ani zadni telku v option nemelo)
Kámo já neremcal,já se jen zeptal jestli to je možné .Jinak jsem taky nepsal o polo¨sedmě 730i ale o full sedmě :) přece by sis nekoupil sedmu bez plné nálože :)
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od darmon »

M3maniac píše:
darmon píše:
M3maniac píše: už se těším jak si koupíš tu e38mu jednou :D a jak se ti budu smát,že nemá PDC vpředu a televizi vzadu :D fakt tě nechápu.... prostě najít auto,který má absolutně vše co bylo možné si přiobjednat je asi nemožné myslím.Bude to mít tak 1auto ze 100!
Kámo já neremcal,já se jen zeptal jestli to je možné .Jinak jsem taky nepsal o polo¨sedmě 730i ale o full sedmě :) přece by sis nekoupil sedmu bez plné nálože :)
koupil, jestli si koupim sedmu, coz je znacne nejisty tak 730iA s telkou, navi, pametma na sedacky a zrcatka, vyhrivanejma sedadlama a klimou. Co tam bude navic ocenim, ale netrvam na tom. Tohle proste startovaci konfigurace kterou ja chci.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#67 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

velkej BC mam doma i s konektorama a kabelama + popiskama kam je napojit, slozity to zas tak moc neni, nevedel jsem jen kam jeden kabel do pristrojovky, ale to mi Jarda osvetlil /rozebrat konektor, odpocitat a napojit/... btw-Jawakovi ten kompl fakt funguje a docela jsem cumel, ze to zvladnul...
pokud ma nekdo zajem, pustim jej za 6k
“Ability is what you're capable of doing.”
Huska
Klubové ID: 200
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Huska »

Hanz píše:velkej BC mam doma i s konektorama a kabelama + popiskama kam je napojit, slozity to zas tak moc neni, nevedel jsem jen kam jeden kabel do pristrojovky, ale to mi Jarda osvetlil /rozebrat konektor, odpocitat a napojit/... btw-Jawakovi ten kompl fakt funguje a docela jsem cumel, ze to zvladnul...

Hanzi jestli jsi ten compl už dělal, tak bych s Tebou rád o tom pokecal... nedojedeš ve středu na srázek? http://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=7353 mohli bychom dořešit kola i další pikačoviny co bych potřeboval.
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#69 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Hanz píše:velkej BC mam doma i s konektorama a kabelama + popiskama kam je napojit, slozity to zas tak moc neni, nevedel jsem jen kam jeden kabel do pristrojovky, ale to mi Jarda osvetlil /rozebrat konektor, odpocitat a napojit/... btw-Jawakovi ten kompl fakt funguje a docela jsem cumel, ze to zvladnul...
No zájem bych měl já,ale 6k 8O 8O 8O no ty kráwo,já nechtěl kupovat klimu :D na ebay byl za 90 eur a zdálo se mi to docela dost :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#70 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

M3maniac píše:
No zájem bych měl já,ale 6k 8O 8O 8O no ty kráwo,já nechtěl kupovat klimu :D na ebay byl za 90 eur a zdálo se mi to docela dost :D
nejakou takovou odpoved jsem si predstavoval :-)))
“Ability is what you're capable of doing.”
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#71 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Hanz píše:
M3maniac píše:
nejakou takovou odpoved jsem si predstavoval :-)))
No sorry,normálně se k cenám nevyjadřuju,ale tato mi připadá jako z nejdražšího vrakáče v čr. :D
atimen
Klubové ID: 1386
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od atimen »

SORRY ze ozivuju tak stary tema ale nechce se me zakladat nový ..... nevíte jak to dopadlo stim problemej jestli jede vymenit malej BC za velkej BC u E36 (mám klimu ) a jak moc pracny to je ? díky za info
Kelvin
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od Kelvin »

Nasel sem neco na e-bay,pry rozsireni na velkej BC (ne Compakt), za 17ojro.....tak nevim.

http://cgi.ebay.de/BMW-E36-GROSSER-BC-N ... dZViewItem
atimen
Klubové ID: 1386
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od atimen »

no za tu cenu by to bylo hustyyyyyy no husty by to bylo i za 30euro ......kazdopadne vi nekdo o neakym jinym navodu nez je v clenske sekci kam se dostanu tak asi za mesic ? :D
Odpovědět