M3maniac píše:to Lopolo : kámo,cele jsi to přetočil mě dostala tvá rada ,cituji : nekupujte auta bez výbavy! Měl jsem tu dotaz zda li nemá někdo zkušenost s doděláním BC a tyto hlášky mi moc nepomůžou...
Nemám pocit,že moje emko je bez výbavy ovšem někdo ušetřil za BC,proto jsem psal,že jsem měl jiné priority než BC,nebourabou káru hlavně,potěšením byl štelovací podvozek KW,G-power výfuk atd...
tato rada zněla debilně... a taky je pravdou,že raději koupím nebourané emko v top stavu bez klimy,el.sedaček a BC,než mrdku v plné palbě.A ty mi napíšeš že to není žádný problém,ukaž mi v čr nějaké nebourané emko... já znám asi 2! jo budou tu někde v garáži,ale asi nejsou k mání...
Ze veci pretacim mi posledni dobou rika vic lidi a asi bych se nad sebou mel zamyslet ... nicmene. Uz nekolikrat se tady objevil dotaz na doreseni nekterejch veci, ktery maj jiny auta uz od zacatku a temer vzdy se dospelo k zaveru, ze je hovadina neco dobastlit a je lepsi s tim pocitat uz pri porizovani. Odtud prameni ma rada, kdyz chcete vybavu, kupte si auto s vybavou! To jsem shrnul do svy rady jen mozna nevolil uplne dobrou formu. Nicmene, cekal jsem ze to bude pochopeno jako rada a ne jako kecy. Me to proste debilni neprijde, je to jista zkusenost kterou muze kazdej ignorovat .. nebo se nad tim zamyslet. To je vsechno. Jsem dalek toho tady nekoho presvedcovat co si ma, nebo nema koupit. Sam jsem ale auto vicemene kvuli vybave menil a sdelil tady svoji zkusenost. Skoda ze nema tempomat. Vim ze ho nepotrebuju a neschazi mi, ale kdybych mel volit mezi tim co mam a tim co mam + tempomat, nevahal bych pro druhou variantu. Nema to nic spolecnyho s tim, jestli bylo nejaky auto bourany nebo ne .. nevidim souvislost .. bourany jsou auta s vybavou nebo bez .. To co se mi asi snazis rict je, ze das prednost nebourany kare bez vybavy nez bourany s vybavou. Ja na to jen rikam ze dam prednost nebourany s vybavou .. to je cely

Pak nemusis psat hovadiny o stazenym vokynku v zatacce. To muzes u auta s vybavou prece taky.

Jak pises o nebouranejch Mkach, vim to .. hledal jsem nez jsem koupil to, co mam ted. Narazil jsem jen na vraky. Hledat v Evrope jsem byl linej .. ale to by pro tebe prece nemel bejt probem. Taky jsem radeji volil to, co mam ted.
Nerikam ze mas svy auto uplne bez vybavy ( i kdyz ja bych to aniz bych vedel co je motoru nekoupil ) a je mi celkem fuk jestli se rad potis nebo ne

Jen jsem reagoval podle svejch zkusenosti s nadeji, ze tomu bude nekdo rozumet a nebude muset menit auto jako ja. Ja bych Mkem jezdil kazdej den .. neni to zadnej ukrutnej special. rekl bych, ze napriklad cabadaj to pochopil jak to myslim.