O vikendu koukam do motoru (325tds) a podle manualu jsem tam nenasel "Zasobni nadrzku intenzivniho cisteni" (tak je to pojmenovany v manualu) Misto toho tam mam neco, co spis vypada jako klakson. Zas tolik tomu nerozumim a nechapu co by to mohlo byt. Viz obrazek.
K cemu ma slouzit ta cistici nadrzka? Diky...
Zave_M50 píše:A jak to intenzivne cisti? To ti samo strika vodu na sklo a stira? Nebo co? Nechapu to... (ale chci to taky...)
ja to mam v zakladu jak se na sedmu slusi, leje se to doho takovej koncentrat a kdyz se zapne intenzivni cisteni tak to nejrdiv ostrika tim koncentratem a pak to pusti normalni myti. Jsem s tim strasne spokojenej...pri dlouhodoby rychly jizde po dalnici naprosto k nezaplaceni.
Ajo. Pochopil sem to tak, ze kdyz chces ostrikat sklo od bordelu, tak ti to nejprve postrika sklo nejakou aktivni srackou, ktera ten bordel rozezere a pak se to jen ostrika nornalni vodou na skla z ostrikovacu a setre. Je to tak?
Zave_M50 píše:A jak to intenzivne cisti? To ti samo strika vodu na sklo a stira? Nebo co? Nechapu to... (ale chci to taky...)
ja to mam v zakladu jak se na sedmu slusi, leje se to doho takovej koncentrat a kdyz se zapne intenzivni cisteni tak to nejrdiv ostrika tim koncentratem a pak to pusti normalni myti. Jsem s tim strasne spokojenej...pri dlouhodoby rychly jizde po dalnici naprosto k nezaplaceni.
Tak to je slusny. Diky Asi si to budu muset taky sehnat! Jenom mi tam bude prekazet ten klakson nebo co to je
Ja to nemam a stejne rezu zatacky to me osobne staci.Hlavne ze mam klimu a okna v elektrice vic nepotrebuju.Pravda neni na skodu mit spoustu techle veci ale ze by\ch je chtel vehementne dodelavat to me moc netrapi.
tombaj píše:O vikendu koukam do motoru (325tds) a podle manualu jsem tam nenasel "Zasobni nadrzku intenzivniho cisteni" (tak je to pojmenovany v manualu) Misto toho tam mam neco, co spis vypada jako klakson. Zas tolik tomu nerozumim a nechapu co by to mohlo byt. Viz obrazek. K cemu ma slouzit ta cistici nadrzka? Diky...
Možná když umeješ motor, tak objevíš další nevídané věci!
Ale na druhou stranu, zasranej motor znamená, že je spolehlivej a nemusel se v něm nikdo vrtat.