Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Slíbené foto My kupé
Ty jo, vy jste fakt kritici. Všichni máme káry naprosto tip ?op, že?? nechte na hlavě, je to pěkná kárka. Mi se líbí. Každej na tom průběžně děláme, ne??? Kritizovat umí každej. Upřímně mě docela serou takové reakce..člověk se chce pochlubit a dočká se takových výtek. Všichni chytří jak rádia a když dojde na věc, na nějaký dotaz, když člověk potřebuje fakt poradit...pak skutek utek, protože je opět jen blbec..a co že se ptá na takovou ptákovinu a bla bla:o))).Nikdy sem fotky svý káry nedám:o))). Ještě bych se dověděl co třeba sám vím:o)))))). Sakra, jsem vstal blbou nohou.
P.S.: Máš to kupéčko hezký, nenech se zvyklat:o)))
-
- Kontaktovat uživatele:
Peet píše:Ty jo, vy jste fakt kritici. Všichni máme káry naprosto tip ?op, že?? nechte na hlavě, je to pěkná kárka. Mi se líbí. Každej na tom průběžně děláme, ne??? Kritizovat umí každej. Upřímně mě docela serou takové reakce..člověk se chce pochlubit a dočká se takových výtek. Všichni chytří jak rádia a když dojde na věc, na nějaký dotaz, když člověk potřebuje fakt poradit...pak skutek utek, protože je opět jen blbec..a co že se ptá na takovou ptákovinu a bla bla:o))).Nikdy sem fotky svý káry nedám:o))). Ještě bych se dověděl co třeba sám vím:o)))))). Sakra, jsem vstal blbou nohou.
mas pravdu, jestli chces tak mi ty fotky muzes poslat mailem.

Da, da. Ta kára je fakt pěkná. Po pravdě řečeno, jsem ještě takový kupátko s béžovou kůžičkou neviděl. No, asi málo koukám.
Samo, že to chce něco doladit, ale to až postupně, není kam spěchat. Je to fešák. A tak jak říká Peet, tady se vděku nedočkáš. Většinou kritizují, ti co mají úplné popelnice, ale sežrali hrnec moudrosti. Ale na to už je tady většina lidí zvyklá.
Nenech se odradit. Několikrát jsem se tu vzteknul nad komentářema rádoby chytráků. Už by to doopravdy chtělo, aby se našel někdo, kdo má novou 760IL nebo M5 a se všema si tady vytřel prdel, tak jak to dělají někteří, co mají hezčí a novější káru než nováčci. Toto je fórum pro majitele, obdivovatele, nadšence a fandy BMW. Takže bych očekával, že každý ,kdo si naškudlí nějakou kačku, pořídí si báwo a ztrácí čas s náma na fóru, by se mohl dočkat alespoň malinko uznání.
Samo, že to chce něco doladit, ale to až postupně, není kam spěchat. Je to fešák. A tak jak říká Peet, tady se vděku nedočkáš. Většinou kritizují, ti co mají úplné popelnice, ale sežrali hrnec moudrosti. Ale na to už je tady většina lidí zvyklá.
Nenech se odradit. Několikrát jsem se tu vzteknul nad komentářema rádoby chytráků. Už by to doopravdy chtělo, aby se našel někdo, kdo má novou 760IL nebo M5 a se všema si tady vytřel prdel, tak jak to dělají někteří, co mají hezčí a novější káru než nováčci. Toto je fórum pro majitele, obdivovatele, nadšence a fandy BMW. Takže bych očekával, že každý ,kdo si naškudlí nějakou kačku, pořídí si báwo a ztrácí čas s náma na fóru, by se mohl dočkat alespoň malinko uznání.

-
- Kontaktovat uživatele:
Janis píše:Da, da. Ta kára je fakt pěkná. Po pravdě řečeno, jsem ještě takový kupátko s béžovou kůžičkou neviděl. No, asi málo koukám.
ja bych to tak neprozival, karu ma peknou (krasny interier), ale sam psal ze mela 18" kola a podvozek a ze to sundal (snad se nepletu), takze bych rekl ze ji skazil (kdyby nemela ty lemy tak je urcite hezci s origo podvozkem na tech 17" nez takhle).... ale co ja muzu rict kdyz mam orezlou popelnici ze...

Janis píše:Da, da. Ta kára je fakt pěkná. Po pravdě řečeno, jsem ještě takový kupátko s béžovou kůžičkou neviděl. No, asi málo koukám.
Panove nechcete se jit vybrecet mamce na rameno?

N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdo se mě zastal těm Děkuju!!! Jo a vyndal sem podvozek jak sem psal, protože to bylo moc!! A asi se moc koukáte na F&F tady nejsou takový silnice jak v USA tady je spíš tankodrom!! A kdo neumí asi číst viz. Lukas H. S tím jeho Kamňákem!!! Znova si zkus přečíst to co jsem psal!!! Nápověda: TO "přístí weekend to bude hotový" znamená že tam budou pružiny!!!!!!!!! Spokojeni??? A připomínám!!!! Rudoshi že to eště není Hotový!!!!!!!!!!!!!!! Zase sem nas....!!!!! A vybrečet se můžeš jít akorát tak TY!!!!!