Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Slíbené foto My kupé

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
martinm3
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od martinm3 »

Neni
Přílohy
Nechapu.jpg
Nechapu.jpg (21.13 KiB) Zobrazeno 2423 x
martinm3
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od martinm3 »

2,5
martinm3
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od martinm3 »

??????????
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Pěkná 2apůla, jen ty kola mi chybí :( rv 94/95? Čumák je jak z výroby po 9/96, ale to měli už i ty plastový prahy. Nechceš přijet ve čtvrtek do Brna, že by jsme dali sprint? ;) :)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Co mas s pruzinama?
N54 PWR
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Vzadu tuningový, ale na předek jaksi někdo zapoměl... :?
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Klakson »

z toho asi někdo vybrakoval luxusní podvozek a nějaký prasecký kola, teda soudím podle těch blatníků.
martinm3
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od martinm3 »

Foto
Přílohy
Smile.jpg
Smile.jpg (25.46 KiB) Zobrazeno 2420 x
martinm3
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od martinm3 »

BMW BMW BMW
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

martinm3 píše:Bylo to snížený, ale moc extrém, Takže sem tam dal zatím tyhle tlumiče příští weekend to bude hotový! A předtím to bylo na 18! Ty sem nechtěl! Tyhle M3 se nepáčí???

Kdyz uz mas vytazeny blatniky tak by to chtelo podlozky nebo nejaky s mensim ET... A hlavne predek k zemi...
N54 PWR
Peet

#11 Příspěvek od Peet »

Ty jo, vy jste fakt kritici. Všichni máme káry naprosto tip ?op, že?? nechte na hlavě, je to pěkná kárka. Mi se líbí. Každej na tom průběžně děláme, ne??? Kritizovat umí každej. Upřímně mě docela serou takové reakce..člověk se chce pochlubit a dočká se takových výtek. Všichni chytří jak rádia a když dojde na věc, na nějaký dotaz, když člověk potřebuje fakt poradit...pak skutek utek, protože je opět jen blbec..a co že se ptá na takovou ptákovinu a bla bla:o))).Nikdy sem fotky svý káry nedám:o))). Ještě bych se dověděl co třeba sám vím:o)))))). Sakra, jsem vstal blbou nohou.
P.S.: Máš to kupéčko hezký, nenech se zvyklat:o)))
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Slavisimo »

Peet píše:Ty jo, vy jste fakt kritici. Všichni máme káry naprosto tip ?op, že?? nechte na hlavě, je to pěkná kárka. Mi se líbí. Každej na tom průběžně děláme, ne??? Kritizovat umí každej. Upřímně mě docela serou takové reakce..člověk se chce pochlubit a dočká se takových výtek. Všichni chytří jak rádia a když dojde na věc, na nějaký dotaz, když člověk potřebuje fakt poradit...pak skutek utek, protože je opět jen blbec..a co že se ptá na takovou ptákovinu a bla bla:o))).Nikdy sem fotky svý káry nedám:o))). Ještě bych se dověděl co třeba sám vím:o)))))). Sakra, jsem vstal blbou nohou.
P.S.: Máš to kupéčko hezký, nenech se zvyklat:o)))

mas pravdu, jestli chces tak mi ty fotky muzes poslat mailem. :lol:
Janis

#13 Příspěvek od Janis »

Da, da. Ta kára je fakt pěkná. Po pravdě řečeno, jsem ještě takový kupátko s béžovou kůžičkou neviděl. No, asi málo koukám.

Samo, že to chce něco doladit, ale to až postupně, není kam spěchat. Je to fešák. A tak jak říká Peet, tady se vděku nedočkáš. Většinou kritizují, ti co mají úplné popelnice, ale sežrali hrnec moudrosti. Ale na to už je tady většina lidí zvyklá.

Nenech se odradit. Několikrát jsem se tu vzteknul nad komentářema rádoby chytráků. Už by to doopravdy chtělo, aby se našel někdo, kdo má novou 760IL nebo M5 a se všema si tady vytřel prdel, tak jak to dělají někteří, co mají hezčí a novější káru než nováčci. Toto je fórum pro majitele, obdivovatele, nadšence a fandy BMW. Takže bych očekával, že každý ,kdo si naškudlí nějakou kačku, pořídí si báwo a ztrácí čas s náma na fóru, by se mohl dočkat alespoň malinko uznání. :wink:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od RuDoSh »

Janis píše:Da, da. Ta kára je fakt pěkná. Po pravdě řečeno, jsem ještě takový kupátko s béžovou kůžičkou neviděl. No, asi málo koukám.

Samo, že to chce něco doladit, ale to až postupně, není kam spěchat. Je to fešák. A tak jak říká Peet, tady se vděku nedočkáš. Většinou kritizují, ti co mají úplné popelnice, ale sežrali hrnec moudrosti. Ale na to už je tady většina lidí zvyklá.

Nenech se odradit. Několikrát jsem se tu vzteknul nad komentářema rádoby chytráků. Už by to doopravdy chtělo, aby se našel někdo, kdo má novou 760IL nebo M5 a se všema si tady vytřel prdel, tak jak to dělají někteří, co mají hezčí a novější káru než nováčci. Toto je fórum pro majitele, obdivovatele, nadšence a fandy BMW. Takže bych očekával, že každý ,kdo si naškudlí nějakou kačku, pořídí si báwo a ztrácí čas s náma na fóru, by se mohl dočkat alespoň malinko uznání. :wink:

ja bych to tak neprozival, karu ma peknou (krasny interier), ale sam psal ze mela 18" kola a podvozek a ze to sundal (snad se nepletu), takze bych rekl ze ji skazil (kdyby nemela ty lemy tak je urcite hezci s origo podvozkem na tech 17" nez takhle).... ale co ja muzu rict kdyz mam orezlou popelnici ze... ;-)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Janis píše:Da, da. Ta kára je fakt pěkná. Po pravdě řečeno, jsem ještě takový kupátko s béžovou kůžičkou neviděl. No, asi málo koukám.

Panove nechcete se jit vybrecet mamce na rameno? :lol: Nikdo tu nic nekritizoval, ale pouze radil co udelat aby to bylo tip top...
N54 PWR
martinm3
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od martinm3 »

Kdo se mě zastal těm Děkuju!!! Jo a vyndal sem podvozek jak sem psal, protože to bylo moc!! A asi se moc koukáte na F&F tady nejsou takový silnice jak v USA tady je spíš tankodrom!! A kdo neumí asi číst viz. Lukas H. S tím jeho Kamňákem!!! Znova si zkus přečíst to co jsem psal!!! Nápověda: TO "přístí weekend to bude hotový" znamená že tam budou pružiny!!!!!!!!! Spokojeni??? A připomínám!!!! Rudoshi že to eště není Hotový!!!!!!!!!!!!!!! Zase sem nas....!!!!! A vybrečet se můžeš jít akorát tak TY!!!!!
jogurt

#17 Příspěvek od jogurt »

fotecky nejak nevidim :(
Dande

#18 Příspěvek od Dande »

No jo TAXI TAXI.Ty ses taxikar ci co nebo se neco stalo s mym pececkem.
Rad bych mrkl na tvoji karu(kritizovat nebudu),ale chtelo by to naky novy fotky.
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od MIKI »

HMM...Koukam ze ty fotky radeji chlapec smazal, aby se mu nedonaselo tolik kritiky! :lol: :oops:
Tos fakt nemusel....stejne to uz vetsina videla......a me ta tvoje kara pripada v poho!ehm teda az na ty pruziny.. :lol: sorry
Janis

#20 Příspěvek od Janis »

:oops: No, jo, sorry. Zas takovej cí?a nejsem. Brečet nikde nechodím, jen mne naštvalo, že se najde nový majitel pěknýho báwa, chce se pochlubit a první, co slyší je.. No, dobrý, až na to a to a to. :? Kritika bejt musí a zvláš? od někoho, kdo tomu rozumí a má se čím chlubit. Těma popelnicema jsem to spíš myslel, tak všeobecně na tomto fóru, viz.příspěvky Anonymní apod. Ale všeho s mírou a bude klid. :wink:
Odpovědět