Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Angel Eyes jsou hotové!!!

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
svob
Klubové ID: 1692

#41 Příspěvek od svob »

patras píše:
svob píše:Hmmm a ty máš normální 2,5. To je divný... Taky přemýšlím, že bych to nachipoval.
Jawak ma seriovej motor z 325 s 325 prevodovkou, ale diferak puvodni z 320 :) takze kratsi !!!
Ahá, tak to je jiná. Já si říkal, že na tom sprintu (cca kolem 100km/h bo kolik tam mohli jet) by nemohl být takový rozdíl...
No, tak to rád porovnám se svým, jakmile bude příležitost :)
svob

#42 Příspěvek od svob »

Janis píše:Čert aby se tu v těch tématech vyznal.. :) Od Eagle Eye přes sprinty, narozky, srazy až po spojku.. Chlapi sorry, že vám do toho lezu, ale chtěl jsem se zeptat ještě na ty kukadla.. a to zda se dají pořídit i na jiná auta, popř.za kolik a kde? Kámoš říkal, že by to možná vzal na Audinu A4 a další na Octávku.

PS: Jinak to vypadá fakt úžasně a za ty prachy to prostě nemá chybu! :wub:
Mno, já je mám doma už přes rok, ale ještě jsem neměl odvahu to tam dát (nejsem až tak výborný kutil :? ). Ale koupil jsem v Německu za cca 300 + poštovné. Jsou to jen světlovody, takže to zbastlíš určitě kamkoliv...
Lion
Klubové ID: 865
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Lion »

Jawak píše:Ze Žďáru n.S. to máš kousek, uspořádáme zase nějakej moravskej, ale o hodně lepší, než o velikonocích, tak doufám, že už konečně přijedeš :)
My se objevíme teda až 26. tohoto, tak Brněnští> psena ;) už hledejte nějakej flek, dovezeme bečky a bude se krawit a chlastat :D
Ale s citem! :)
No jasně to bych přijet mohl :)..Jen se domluvit na vyhovujícím datumu a místě :).A něco spácháme! :twisted:
Lion
Klubové ID: 865
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Lion »

svob píše:
Janis píše:Čert aby se tu v těch tématech vyznal.. :) Od Eagle Eye přes sprinty, narozky, srazy až po spojku.. Chlapi sorry, že vám do toho lezu, ale chtěl jsem se zeptat ještě na ty kukadla.. a to zda se dají pořídit i na jiná auta, popř.za kolik a kde? Kámoš říkal, že by to možná vzal na Audinu A4 a další na Octávku.

PS: Jinak to vypadá fakt úžasně a za ty prachy to prostě nemá chybu! :wub:
Mno, já je mám doma už přes rok, ale ještě jsem neměl odvahu to tam dát (nejsem až tak výborný kutil :? ). Ale koupil jsem v Německu za cca 300 + poštovné. Jsou to jen světlovody, takže to zbastlíš určitě kamkoliv...
Tak tak, myslím si že by to šlo namontovat i do jinejch světel, ale už nevím jak by se to tam muselo řešit s místem pro kabeláž, eventuelně by se to tam muselo vrtat. :roll: Ale určite by to ňák šlo. :wink:
svob

#45 Příspěvek od svob »

Přemýšlel jsem, jak ty světlovody dostat do brzdových světel - jak E39, delal to někdo, víte jak na to?
TURBO_KrteK
Klubové ID: 65

#46 Příspěvek od TURBO_KrteK »

jojo tak cena te spojky be me taky zjimala :)
mkalous
Klubové ID: 64
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od mkalous »

tak to me taky, docela......
Odpovědět