Bawec ještě bez očíček:
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Angel Eyes jsou hotové!!!
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se po delší době na to konečně vrhnul a zabudoval do světlometů Angel Eyes.Rozdělat šlo všechno vcelku v pohodě ale pak to ostatní už bylo krapet horší, ale zvládnul jsem to.Práce od oběda do večeře.Jen doufám že se mě po čase neodvaří diody, výměna by nebyla zase tak jednoduchá.(to je jediná nevýhoda).Jinak jsem byl s výsledkem spokojenej, posuďte sami.
Bawec ještě bez očíček:
Bawec ještě bez očíček:
- Přílohy
-
- 1.JPG (65.73 KiB) Zobrazeno 3021 x
-
Anonymous
to vypada naprosto suprove posli mi nejaky blizsi navod nebo za kolik by si to udelal diky callder@seznam.cz
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
panP píše:to vypada naprosto suprove posli mi nejaky blizsi navod nebo za kolik by si to udelal diky callder@seznam.cz
Díky
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
No tak uděláme někdy po 26. plánovací sraz, já su z Bástru, psena ze štatlu a ty? Něco vymyslíme a pak na jisto. Jde hlavně o nějaký klidný místo, kde se budou moci pořádat sprinty, takže ca. 400-500m rovná dráha, což je v Brně docela problém. Nemohl by někdo zjistit jak je to v Tuřanech s letištěm, nebo Medlánky? Pak jsem ještě zaslechl něco jako že pronajímají sprint-dráhu za Olympií, ale o tom pochybuju.Zave_M50 píše:No problemo... Klidne bych dojel... Staci rict...
Takže neotevřeme novej thread?