Pánové, rád bych koupil e36 2.5tds, četl jsem v autohitu, že td motory jsou nespolehlivé. Totéž mi tvrdil chlápek ze servisu. Jaké máte skušenosti? Prý se často propalujou těsnění pod hlavama, a hlavy se kroutí. A ještě jeden dotaz: jakou má tds spotřebu - hlavně město a dálnice. Děkuji.
sarkan píše:Pánové, rád bych koupil e36 2.5tds, četl jsem v autohitu, že td motory jsou nespolehlivé. Totéž mi tvrdil chlápek ze servisu. Jaké máte skušenosti? Prý se často propalujou těsnění pod hlavama, a hlavy se kroutí. A ještě jeden dotaz: jakou má tds spotřebu - hlavně město a dálnice. Děkuji.
Všechno je o zacházení s autem....spotřeba ,okresky pohoda (klobouk)tak 6l.... město tak 8l..... kláda dálnice 10-12l.
Mohli by ste mi alespoň dát typ, na co si dát bacha, a jak poznám, že auto má za sebou víc než snese, kde všude jsou VIN, co nejvíc odchází atd? Děkuji.
Vem si někoho, kdo tomu rozumí. Může tam být spousta věcí vadných, nejlepší je domluvit se s prodejcem, že než to koupíš, tak si s tím sjedeš alespoň na diagnostiku do BMW servisu.