Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

zase jednou koupě e36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Pánové, rád bych koupil e36 2.5tds, četl jsem v autohitu, že td motory jsou nespolehlivé. Totéž mi tvrdil chlápek ze servisu. Jaké máte skušenosti? Prý se často propalujou těsnění pod hlavama, a hlavy se kroutí. A ještě jeden dotaz: jakou má tds spotřebu - hlavně město a dálnice. Děkuji.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

sarkan píše:Pánové, rád bych koupil e36 2.5tds, četl jsem v autohitu, že td motory jsou nespolehlivé. Totéž mi tvrdil chlápek ze servisu. Jaké máte skušenosti? Prý se často propalujou těsnění pod hlavama, a hlavy se kroutí. A ještě jeden dotaz: jakou má tds spotřebu - hlavně město a dálnice. Děkuji.
Všechno je o zacházení s autem....spotřeba ,okresky pohoda (klobouk)tak 6l.... město tak 8l..... kláda dálnice 10-12l.
Anonymous

#3 Příspěvek od Anonymous »

Mohli by ste mi alespoň dát typ, na co si dát bacha, a jak poznám, že auto má za sebou víc než snese, kde všude jsou VIN, co nejvíc odchází atd? Děkuji.
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#4 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Vem si někoho, kdo tomu rozumí. Může tam být spousta věcí vadných, nejlepší je domluvit se s prodejcem, že než to koupíš, tak si s tím sjedeš alespoň na diagnostiku do BMW servisu.
Odpovědět