Tak mi nějaký zkur..ný zloděj zničil zámek kufru, když se v něm š?oural. Lze to nějak opravit či vyměnit, aby mi zůstal původní klíček? Případně bych uvítal nějaký nápad, jak ten čudel úplně vyndat a otvírat to elektronicky od řidiče. Má s tím někdo zkušenosti? Dík
Já to kdysi řešil tak, že jsem zámek rozebral a nastavil si stavítka na svůj klíč. Je to pakárna, ale jde to. Když budeš mít štěstí, tak ti vyjdou stavítka z toho zničenýho zámku + z použitýho z vrakáče.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Taxem to fčera blíže omrknul a je zničenej jenom te krycí plíšek v té štěrbině na klíč a trochu ten čudel od kleští a jde s tím trochu ztuha otáčet, ale jinak to fachčí. Takže mi bude stačit jenom ten čudel vyměnit a bude to OK. Ale aasi se to pokusím nějak zrušit, aby se na to rovnou vysral ten další zloděj.
Se mi kdysi sekl zamek kufru na sedme a neslo to nijak otevrit, takze prisla na radu flexa a za zadnima sedadlama se musel prorezat ten plech a vlezt do kufru a otevrit ho zevnitr. Pak to zase zpatky zavarit, no parada proste