Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Xenony versus palubní počítač
-
- Klubové ID: 73
Dost přemejšlim o koupi potkávacích xenonů do předních světel. Na fóru jsem vyčetl že do H7 ček což mám já to jde celkem vpohodě....
Jenom nevím co mi na to řekne pal počítač. Hlídá i světla, a xenon má podstatně menší spotřebu než H7. Čili odpor výbojky bude jinej.... Bude mi to psát že mám prasklý žárovky?
Máte zkušenosti ?
Jenom nevím co mi na to řekne pal počítač. Hlídá i světla, a xenon má podstatně menší spotřebu než H7. Čili odpor výbojky bude jinej.... Bude mi to psát že mám prasklý žárovky?
Máte zkušenosti ?
-
- Kontaktovat uživatele:
bude, ale de to obejít, jenze uz si nepamatuju jak....Jirka-328 píše:Dost přemejšlim o koupi potkávacích xenonů do předních světel. Na fóru jsem vyčetl že do H7 ček což mám já to jde celkem vpohodě....
Máte zkušenosti ?
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
jo jde to obejit,ja to vyrabim...Lukáš píše:bude, ale de to obejít, jenze uz si nepamatuju jak....Jirka-328 píše:Dost přemejšlim o koupi potkávacích xenonů do předních světel. Na fóru jsem vyčetl že do H7 ček což mám já to jde celkem vpohodě....
Máte zkušenosti ?
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
jo bude a ma to pet reseni:Jirka-328 píše:Dost přemejšlim o koupi potkávacích xenonů do předních světel. Na fóru jsem vyčetl že do H7 ček což mám já to jde celkem vpohodě....
Máte zkušenosti ?
1.) vysrat se na to
2.) vymenit ccm modul za modul z auta s xenonama (nejvic koser reseni)
3.) odpojit to v CCM
4.) vyrobit odpory a rele na kazdy svetlo
5.) bod cislo ctyri koupit, vyrabi a prodava hella
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
to prave neni tak jednoduchy,tohle lze,ale je pak problem s rozsvicovanim tech vybojek,nekdy "naskoci" az napodruhy,to same je kdyz das misto parkovacek ledky-ty zase potom blikaj pri nerozsvicenejch svetlech,proste jsem se vsim laboroval(a nebylo to hotovy za hodku),az se dostavil vysledek,tak chapej,ze to tu nechci jen tak napsat,jak to udelat.Jirka-328 píše:Něco na způsob přesně spočítanýho odporu paralelně napíchlýho na výbojků ??
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
http://www.teksavy.com/Tips/XenonRetrofit.html
kdyz se tu s tim delaj takovy tajnosti
, jsou tam linky na nekolik verzi jak to vyresit
kdyz se tu s tim delaj takovy tajnosti

-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Me to na E30 funguje s nepreladenym LKM, jen jsem vymenil pojistky za vetsi kdyz shorely pri zazehu.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
na e39 se to u zadnich svetel s LEDkama resi tak, ze tam narves este puvodni zarovky a nekam je schovasPavel 528 píše:to prave neni tak jednoduchy,tohle lze,ale je pak problem s rozsvicovanim tech vybojek,nekdy "naskoci" az napodruhy,to same je kdyz das misto parkovacek ledky-ty zase potom blikaj pri nerozsvicenejch svetlech,proste jsem se vsim laboroval(a nebylo to hotovy za hodku),az se dostavil vysledek,tak chapej,ze to tu nechci jen tak napsat,jak to udelat.Jirka-328 píše:Něco na způsob přesně spočítanýho odporu paralelně napíchlýho na výbojků ??

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
no aby mi v kufru svitilo celkem 20W navic a jeste se to tam hralo jak prase,na to jsem se teda vysr.. a rekl bych,ze jsem to vymyslel podobne jako to ma hella v tech konvertorechbpytlik píše:na e39 se to u zadnich svetel s LEDkama resi tak, ze tam narves este puvodni zarovky a nekam je schovasPavel 528 píše:to prave neni tak jednoduchy,tohle lze,ale je pak problem s rozsvicovanim tech vybojek,nekdy "naskoci" az napodruhy,to same je kdyz das misto parkovacek ledky-ty zase potom blikaj pri nerozsvicenejch svetlech,proste jsem se vsim laboroval(a nebylo to hotovy za hodku),az se dostavil vysledek,tak chapej,ze to tu nechci jen tak napsat,jak to udelat.Jirka-328 píše:Něco na způsob přesně spočítanýho odporu paralelně napíchlýho na výbojků ??Pripadne musis mit origo konvertory jako mam ja....