Chlapy jak poznam, co mam presne za audio v aute???
Mam tam soupravu s 8 repro (4 v prednich dvericha a 4 vzadu u sloupku). Radio mam blaupunkt ale repraky primo do nej zapojeny nejsou, znamej co montuje radia mi rekl, ze to mam zapojeny na nejakej vnitrni zesilovac v aute Ja moc audiu nerozumim, chtel jsem jen vedet jak tam pridat nejakou rouru a on mi rikal, ze to pujde hooodne tezko !!!. Nevite nekdo, kde je ten zesilovac ???
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:Chlapy jak poznam, co mam presne za audio v aute???
Mam tam soupravu s 8 repro (4 v prednich dvericha a 4 vzadu u sloupku). Radio mam blaupunkt ale repraky primo do nej zapojeny nejsou, znamej co montuje radia mi rekl, ze to mam zapojeny na nejakej vnitrni zesilovac v aute Ja moc audiu nerozumim, chtel jsem jen vedet jak tam pridat nejakou rouru a on mi rikal, ze to pujde hooodne tezko !!!. Nevite nekdo, kde je ten zesilovac ???
Moc ti nepomuzu ale chystam se na stejnou věc jako ty. Dnes budu montovat moje autohifi s předchoziho auta a konečně mi přišly kabely. Takže at se ti vše zdaří, protože já už dneska nebudu vrnět jenom vepředu po haubnou ale i 800W v zádech
patras píše:Chlapy jak poznam, co mam presne za audio v aute???
Moc ti nepomuzu ale chystam se na stejnou věc jako ty. Dnes budu montovat moje autohifi s předchoziho auta a konečně mi přišly kabely. Takže at se ti vše zdaří, protože já už dneska nebudu vrnět jenom vepředu po haubnou ale i 800W v zádech
tak to ti fandim, cely audio v aute je kabelu jak v raketoplanu ja tam mam kabely vsude uz vyvedeny a pripraveny tak uvidime !!!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Hmm, tak to ho nemám. Jo a jaky tvar ma cislo kodu na odkodovani radia? Kdyz mam cislo, da se nejak zjistit, jestli je to to prave, drive nez to radio odpojim od baterky?
Speedy píše:Hmm, tak to ho nemám. Jo a jaky tvar ma cislo kodu na odkodovani radia? Kdyz mam cislo, da se nejak zjistit, jestli je to to prave, drive nez to radio odpojim od baterky?
Speedy píše:Hmm, tak to ho nemám. Jo a jaky tvar ma cislo kodu na odkodovani radia? Kdyz mam cislo, da se nejak zjistit, jestli je to to prave, drive nez to radio odpojim od baterky?
ne..proste zkusis,pujde/nepujde...
Ajky je pak postup pri odkodovavani, kdyz znam cislo? Lze odkodovat kdyz cislo neznam? za kolik?
jaké byly úrovně ozvučení v e36kách?základ je kazeta RDS? nebo jak se to jmenuje? pak bussines a pak harman kardon?No lukásH říkal že tam mám tu lepčí,že mám ve dveřích víšky i středy nebo co a CD měnič... ani nevím jestli tam je zesák....
Ajky je pak postup pri odkodovavani, kdyz znam cislo? Lze odkodovat kdyz cislo neznam? za kolik?
Tak mam zapojeno . Až trochu srovnam kabeláž a udělam vše na pevno tak dam foto. Hraje to sqele ještě musim dokoupit něco na zadní plato a kapacitor a bude vše OK. Ja žadnej zesik v kufru nenašel ale mě stači muj zlatej Pioneer už tak to řve jako sviňa.
Pavel 528 píše:
napis typ radia..
delam do 500Kc.
Hele, mam nejkae dodatecne nalepene 4mistne cislo na tom radiu. Je mozne, ze je to ono? Jaky je postup pri zadavani toho cisla pro odblokovani? Stejne to odpojim,tak ze bych to zkusil tam zadat... Dik
no napis mi typ toho radia,je to u kazdyho jiny...
ale vetsinou se zadava prvni cislo predvolbou c1 druhe dvojkou atd,az ho mas zadany na displeji,tak potvrdis vetsinou sipkou nebo nekdy predvolbou c5 atd.tech moznosti je hodne
a jestli muzu doporucit: pokud nejde o vzhled, koupit jine radio, 4kanal zesilovac a komponentni repro/130mm/ dopredu, kdyz zbudou love tak nejaky kompa nebo koaxialy dozadu /165mm nebo 6x9/. Vlezes se v pohode do 15k a bude to hrat super.
Pokud jde o vzhled, nechat radio a jen vymenit repro za lepsi s vyssi citlivosti, bude to hrat taky o moc lip.