Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

audio v trojce

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od patras Čestný člen »

Chlapy jak poznam, co mam presne za audio v aute???

Mam tam soupravu s 8 repro (4 v prednich dvericha a 4 vzadu u sloupku). Radio mam blaupunkt ale repraky primo do nej zapojeny nejsou, znamej co montuje radia mi rekl, ze to mam zapojeny na nejakej vnitrni zesilovac v aute :?: Ja moc audiu nerozumim, chtel jsem jen vedet jak tam pridat nejakou rouru a on mi rikal, ze to pujde hooodne tezko !!!. Nevite nekdo, kde je ten zesilovac ???
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od George_D »

patras píše:Chlapy jak poznam, co mam presne za audio v aute???

Mam tam soupravu s 8 repro (4 v prednich dvericha a 4 vzadu u sloupku). Radio mam blaupunkt ale repraky primo do nej zapojeny nejsou, znamej co montuje radia mi rekl, ze to mam zapojeny na nejakej vnitrni zesilovac v aute :?: Ja moc audiu nerozumim, chtel jsem jen vedet jak tam pridat nejakou rouru a on mi rikal, ze to pujde hooodne tezko !!!. Nevite nekdo, kde je ten zesilovac ???

Moc ti nepomuzu ale chystam se na stejnou věc jako ty. Dnes budu montovat moje autohifi s předchoziho auta a konečně mi přišly kabely. Takže at se ti vše zdaří, protože já už dneska nebudu vrnět jenom vepředu po haubnou ale i 800W v zádech :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patras Čestný člen »

George_D píše:
patras píše:Chlapy jak poznam, co mam presne za audio v aute???

Moc ti nepomuzu ale chystam se na stejnou věc jako ty. Dnes budu montovat moje autohifi s předchoziho auta a konečně mi přišly kabely. Takže at se ti vše zdaří, protože já už dneska nebudu vrnět jenom vepředu po haubnou ale i 800W v zádech :lol:

tak to ti fandim, cely audio v aute je kabelu jak v raketoplanu :) ja tam mam kabely vsude uz vyvedeny a pripraveny tak uvidime !!!
George_D
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od George_D »

patras píše: tak to ti fandim, cely audio v aute je kabelu jak v raketoplanu :) ja tam mam kabely vsude uz vyvedeny a pripraveny tak uvidime !!!
Neboj sa nedělám to poprvé, už jsem několik aut zapojil. Je to takovej malej koníček :P
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od patras Čestný člen »

tak jsem sel po kabelech a zesik jsem jeste nenasel.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od patras Čestný člen »

George_D píše:
patras píše: tak to ti fandim, cely audio v aute je kabelu jak v raketoplanu :) ja tam mam kabely vsude uz vyvedeny a pripraveny tak uvidime !!!
Neboj sa nedělám to poprvé, už jsem několik aut zapojil. Je to takovej malej koníček :P
ok dej pak vedet jak to dopadlo a jak je to zapojeny. hlavne kde je zesilovac !!!!!
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od tomhrb »

Zesik je urcite v levo v kufru pod tapecakem, nedavno sem na nej zrovna koukal..
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#8 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

chmm, ale v E36 zesik neni nebo snad jo?
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od patras Čestný člen »

tomhrb píše:Zesik je urcite v levo v kufru pod tapecakem, nedavno sem na nej zrovna koukal..
koukal jsem pod zadni sedacku a vede do kufru svazek kabelu do toho mista jak rikas tak snad jo. ... jen ted jak se k nemu nenasilne dostat :)
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Hmm, tak to ho nemám. Jo a jaky tvar ma cislo kodu na odkodovani radia? Kdyz mam cislo, da se nejak zjistit, jestli je to to prave, drive nez to radio odpojim od baterky?
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Pavel 528 »

Speedy píše:Hmm, tak to ho nemám. Jo a jaky tvar ma cislo kodu na odkodovani radia? Kdyz mam cislo, da se nejak zjistit, jestli je to to prave, drive nez to radio odpojim od baterky?
ne..proste zkusis,pujde/nepujde... :D
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Pavel 528 píše:
Speedy píše:Hmm, tak to ho nemám. Jo a jaky tvar ma cislo kodu na odkodovani radia? Kdyz mam cislo, da se nejak zjistit, jestli je to to prave, drive nez to radio odpojim od baterky?
Ajky je pak postup pri odkodovavani, kdyz znam cislo? Lze odkodovat kdyz cislo neznam? za kolik?
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#13 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jasne, uz to dela kde kdo, ceny tak 500-1000 podle toho jak vypadas :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#14 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

jaké byly úrovně ozvučení v e36kách?základ je kazeta RDS? nebo jak se to jmenuje? pak bussines a pak harman kardon?No lukásH říkal že tam mám tu lepčí,že mám ve dveřích víšky i středy nebo co a CD měnič... ani nevím jestli tam je zesák....
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Pavel 528 »

Speedy píše:
Pavel 528 píše:
Ajky je pak postup pri odkodovavani, kdyz znam cislo? Lze odkodovat kdyz cislo neznam? za kolik?
napis typ radia..
delam do 500Kc.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od George_D »

Tak mam zapojeno :lol: . Až trochu srovnam kabeláž a udělam vše na pevno tak dam foto. Hraje to sqele ještě musim dokoupit :? něco na zadní plato a kapacitor a bude vše OK. Ja žadnej zesik v kufru nenašel :cry: ale mě stači muj zlatej Pioneer už tak to řve jako sviňa. :twisted:
Obrázek
TURBO_KrteK
Klubové ID: 65

#17 Příspěvek od TURBO_KrteK »

nechtelo by se ti nakreslit mensi schema jak to mas zapojeny ? :)
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Pavel 528 píše:
Speedy píše:
Pavel 528 píše: ne..proste zkusis,pujde/nepujde... :D
napis typ radia..
delam do 500Kc.
Hele, mam nejkae dodatecne nalepene 4mistne cislo na tom radiu. Je mozne, ze je to ono? Jaky je postup pri zadavani toho cisla pro odblokovani? Stejne to odpojim,tak ze bych to zkusil tam zadat... Dik
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Pavel 528 »

no napis mi typ toho radia,je to u kazdyho jiny...
ale vetsinou se zadava prvni cislo predvolbou c1 druhe dvojkou atd,az ho mas zadany na displeji,tak potvrdis vetsinou sipkou nebo nekdy predvolbou c5 atd.tech moznosti je hodne
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#20 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

a jestli muzu doporucit: pokud nejde o vzhled, koupit jine radio, 4kanal zesilovac a komponentni repro/130mm/ dopredu, kdyz zbudou love tak nejaky kompa nebo koaxialy dozadu /165mm nebo 6x9/. Vlezes se v pohode do 15k a bude to hrat super.
Pokud jde o vzhled, nechat radio a jen vymenit repro za lepsi s vyssi citlivosti, bude to hrat taky o moc lip.
“Ability is what you're capable of doing.”
Odpovědět