George_D píše:Tak koukam, že tento klub je rozdělenej na zarputilý Coupatka a potom na BMWaře co už okusili a chtěj si pořídit pořádnou palbu. Já patřim do skupiny, že jsem v BMW ještě nikdy nejel a nechci furt něco opravovat s velkou károu a ještě jste tady někde na foru psali že na coupe jsou díly o dost dražší a jelikož nejsem na tak velký auto zvyklej tak asi půjdu do toho kompakta. Je to taky BMW akorát trochu kratší. No a o tom jestli je nejhorší. No Mini Cooper je taky BMW a je ještě menší a ošklivější.
Kámo klídek,kupátka se opravují stejně často jako sedany či KOMPAKTY,tak často jak s tím někde majzneš nebo se něco prostě vysere.A jestli máš problém s parkováním tak musíš vybrat model s PDC no a jinak MINI je COOL auto woe ! a? staré nebo nové !!! si puč Italian Job !
George_D píše:Tak koukam, že tento klub je rozdělenej na zarputilý Coupatka a potom na BMWaře co už okusili a chtěj si pořídit pořádnou palbu. Já patřim do skupiny, že jsem v BMW ještě nikdy nejel a nechci furt něco opravovat s velkou károu a ještě jste tady někde na foru psali že na coupe jsou díly o dost dražší a jelikož nejsem na tak velký auto zvyklej tak asi půjdu do toho kompakta. Je to taky BMW akorát trochu kratší. No a o tom jestli je nejhorší. No Mini Cooper je taky BMW a je ještě menší a ošklivější.
K těm rozměrům (Paras mě možná opravý) Kompakt oproti kupé nebo sedanu je kratší zhruba o 25 cm.Takže to tak velký auto není jak tady píšeš.Ale je to tvoje věc.kup si co se ti líbý a hlavně a? ti dobře slouží...
K těm cenám náhradních dílů na coupé. Pokud s tím autem nehodláš bourat tak ti to může bejt šumák jestli coupé, sedan, touring, cabrio... . Technicky je to +- to samý ze stejnejch dílů. A ani ty plechy nejsou nějak zvláš? dražší, akorát je musíš trošku dýl shánět. Já měl např. přední blatník za 1500. Novej.
Jo a z tý palubky bych se tak akorát poblil. Plus starobylej podvozek z E30... .
PS: Jestli jsi nikdy nejel v bramboře tak si dávej bacha na zadní náhon. Trochu jiný než fávo atd. Jedině že už máš trénik z žigulíka. Nedoporučuju jezdit kládu po městě. Už se mi to vymstilo. Radši si pak jdi vyzkoušet co tvoje kárka dovede někam na letiště.
Lopatta píše:PS: Jestli jsi nikdy nejel v bramboře tak si dávej bacha na zadní náhon. Trochu jiný než fávo atd. Jedině že už máš trénik z žigulíka. Nedoporučuju jezdit kládu po městě. Už se mi to vymstilo. Radši si pak jdi vyzkoušet co tvoje kárka dovede někam na letiště.
Proc nejezdit kladu po meste?? (ja jeste s bavem nejel )
Lopatta píše:PS: Jestli jsi nikdy nejel v bramboře tak si dávej bacha na zadní náhon. Trochu jiný než fávo atd. Jedině že už máš trénik z žigulíka. Nedoporučuju jezdit kládu po městě. Už se mi to vymstilo. Radši si pak jdi vyzkoušet co tvoje kárka dovede někam na letiště.
Proc nejezdit kladu po meste?? (ja jeste s bavem nejel )
Protože je docela šance že se nevejdeš do zatáčky jako já a sejmeš zaparkovaný auto (jako já). Ale to platí pro všechny auta obecně.
Taky bych kompakta nechtěl. Všude o něm psali, že je technicky zastaralý ze vsšech BMW a nejvíc se kazí, proto i ta cena je tak nízká!
Já bych od toho utekl!
Je to auto max. pro svou drahou polovičku, a to by si musela kupovat ještě za své love! Jinak osmička je perverzní masakr, v německu sem ji viděl co dokáže...
Tak jsem koupil toho Compacta. Motor cistej jak detská prdelka a šlape jako hodinky jel jsem s tim 230 po hradecký dálnici. Nevim co s podvozkem ale podle mě super sedí to perfektně. WV 1,9 TDI se nečapala a VR6 2,8 taky ne ale měl tam plyn. Moje první dojmy jsou že je to skvělý auto. V servise v Klecanech u prahy řikali že jsem udělal dobře. Auto je v prfektnim stavu.
George_D píše:Tak jsem koupil toho Compacta. Motor cistej jak detská prdelka a šlape jako hodinky jel jsem s tim 230 po hradecký dálnici. Nevim co s podvozkem ale podle mě super sedí to perfektně. WV 1,9 TDI se nečapala a VR6 2,8 taky ne ale měl tam plyn. Moje první dojmy jsou že je to skvělý auto. V servise v Klecanech u prahy řikali že jsem udělal dobře. Auto je v prfektnim stavu.
kazdopadne gratuluju k novy kare !!! ja ho mam taky aspon nejsem jedinej aktivni clen na foru s compactem
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
HEERY píše:No on ten compact neni prej az tak nebezpecnej z hlediska zadniho nahonu , protoze proste nehrabe.... Jinak gratulace k 1. BMW a casem uvidis no
Heery proč kompakt nehrabe? no v 318 mi to je jasné ale 323ka by mohla né????