Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Citim benziv v kabine kdyz auto stoji na volnobehu a nehybe
Caues, posledni dobou sem mi stava ze kdyz nahodim motor a skrabu snih a vlezu spatky po 3 min do auta tak je tam smrad jako by tam nekdo vylil kanystr benzinu. Kontroloval sem pod sedackou nadrz a v poho. Mam pocit ze to de ze predu. Pokud se ale rozjedu necitim uz nic. Nevite nekdo cim by to mohlo bejt? Dik
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Asi ti nekde vyteka benzin kde nema
Co takhle rano ihned po nastartovani otevrit kapotu a kouknout se kde to kape? Tak to zjistis nejrychleji 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Pavelikk píše:To sem prave udelal a na nic sem neprisel.
Tak si dej auto na suchy podklad a treba uvidis dole louzi. Logicky: smrad = odparujici se benzin = prosakujici benzin = hledam diru
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
To mě dělá taky, sice to nesmrdí jak kanystr benzínu, já nic škrabat nemusím a jedu hned. Ale je to po nastartování cítit. Budou to nejspíš prasklý hadičky od vedení pod mostem, tam jsou takový tlustý hadičky, bývají u svorky popraskaný a za studena z toho šplíchá benál. Až se to zahřeje, tak se utěsní a je to f poho.
Jakej máš motor a jakou máš spotřebu?
Jakej máš motor a jakou máš spotřebu?
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Jawak píše:... Budou to nejspíš prasklý hadičky ... bývají u svorky popraskaný a za studena z toho šplíchá benál. Až se to zahřeje, tak se utěsní a je to f poho...
Tak presne tohle jsem mel u E34 525iX s motorem M50TU.
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:tak tak, to driv nebo pozdeji ceka kazdyho, koupit metr hadice 8x13 a svorky a predelat to vsechno. (od vedeni na palivovou listu a zpet, plus ten kus k regulatoru) prace na patnact minut a klid)
He, prej práce na patnáct minut...
Mohl bych se teda někdy stavit? Mě rupla ještě ta co vede do nasávání (do mostu) a nějak se tam nemůžu dostat... Mám všechny hadice origo od BMW, i se svorkama, komplet, stálo mě to asi 1300 na naše

Tak kdyby jsi měl někdy čas...
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Manuál nemám, už jsem měl skoro sundanej most (odstrojenej) ale zůstal jsem viset na poslední matce co drží most, která je tam někde v pr_eli vzadu pod stěračema, tak jsem to zase všechno sešrouboval
a tu šplíchající hadičku dotáhnul na fest, a když říkám na fest... teď z toho nic nešplíchá, ale pořád to smrdí za studena, mám podezření na ty hadice co mám koupený, co jsou pod nasávacím mostem

-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:Muze mi nekdo rict co to je "nasavaci most"? Jsem tenhle termin jeste neslysel...
Tady v zemi hakenkreuzu tomu říkají "Ansaugbrücke" - ansaugen=nasávat a Brücke=most, z toho soudím, ve volném překladu, že je to nasávací most, logicky, že

Kurwa, jak je to česky? Po víc jak 8mi letech strávených mimo rodnou zemi mě snad můžete omluvit a pomoci...