Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

voda

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
spider1

#1 Příspěvek od spider1 »

Čaute, mam taky maly problem, a neviem co s tym. Mam E-36 coupe a pri prejazde nad jednou necakanou vodou na ceste mi zacal blbnut motor,v konektore na lambda sondu pod autom som nasiel tak cca. 1/2 dcl vody, ked som to vysusil tak je to celkom v pohode,ale na volnobeh to ide obcas nepravidelne a zda sa mi ,ze je tam trocha slabsi vykon pri rozjazde. Neviem co mam s tym robit.... :cry: diky za radu :)
Anonymous

#2 Příspěvek od Anonymous »

spider1 píše:Čaute, mam taky maly problem, a neviem co s tym. Mam E-36 coupe a pri prejazde nad jednou necakanou vodou na ceste mi zacal blbnut motor,v konektore na lambda sondu pod autom som nasiel tak cca. 1/2 dcl vody, ked som to vysusil tak je to celkom v pohode,ale na volnobeh to ide obcas nepravidelne a zda sa mi ,ze je tam trocha slabsi vykon pri rozjazde. Neviem co mam s tym robit.... :cry: diky za radu :)

Mám / měl jsem ten stejný problém s E34. Lambda byla mrtvá, po výměně za originál Bosch vše ok, za zmínku ale stojí i kontrola zapalovacích kabelů, víčka a svíček - buď nemusí být suché nebo už nemusí být ok.
spider1

#3 Příspěvek od spider1 »

po vymene lambdy je zase vsetko o.k. :D dik za radu
Odpovědět