Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Zlodějíčci

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Dande
Klubové ID: 54

#1 Příspěvek od Dande »

Doufám že tady mezi náma nejsou TI dva kokoti co mi ve ctvrtek v noci vymlatili okno a pujčili si digi. klimu na dobu neurčitou.Čtyři hodiny jsem čekal na benga no radost,ještě když jsem pak zjistil že maj teplej kanclík půl kiláku opodál.Takže až bude někdo z nás možná kupovat novou a bude odchlíplej kousek ovládání na zvyšování teploty u řidiče tak to je ta moja.V praze na kozačce už nikdy neparkuju radši v hlídaným parkingu vyplatí se to.Rada pro všechny.
Nikita
Klubové ID: 163
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Nikita »

Dande píše:Doufám že tady mezi náma nejsou TI dva kokoti co mi ve ctvrtek v noci vymlatili okno a pujčili si digi.
Jak tohle vubec muzes vypustit z tlamy, to si myslis ze by nekdo z klubu mel zapotrebi tobe nebo nekomu neco krast??? :twisted:
Lukke
Klubové ID: 1930

#3 Příspěvek od Lukke »

Tady mezi námi?? :roll:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#4 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Sorry ,ale takoví lidi jsou bohužel skoro všude,di? to tu někdo nedávno psal,že prodával něco někomu z klubu a ten si odvezl i sadu gola klíčů.... :D omylem asi...nadobro.... :D je to smutný,ale lidi jsou svině(některý) :evil:
Dande

#5 Příspěvek od Dande »

Je mi líto jestli sem nekoho urazil ale stalo se.
gelty
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od gelty »

Řekl bych na 90% to někdo potřeboval do té své . . . :roll:
A co dostaneš od pojiš?ovny? :P
Řekl bych, že úplný HOVNO!!!!! :mhihi:
A co poliši? Jakou radu nad zlato ti dali?
Takového hajzla já chytit, tak mu rozkopu koule, aby věděl, jakou bolest mi tím způsobil! :evil:
A kdyby to byla nějaká buchta, tak jí tam narvu deštník a rozevřu jej! :twisted:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

gelty píše:A kdyby to byla nějaká buchta, tak jí tam narvu deštník a rozevřu jej! :twisted:
To jsem ještě nežral, že by nějaká buchta kradla digi klimu :lol:
To aby začali vyrábět odnímatelný panel ovládání topení a BC :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#8 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jawak píše:
gelty píše:A kdyby to byla nějaká buchta, tak jí tam narvu deštník a rozevřu jej! :twisted:
Nechci bejt praskac ale byla to Nikita, jsem ji rikal ze ji potrebuju a ona se nabidla... :D Nechtel bych bejt v jeji kuzi... :lol:
N54 PWR
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Nikita »

Lukas H. píše:
Jawak píše:
Nechci bejt praskac ale byla to Nikita, jsem ji rikal ze ji potrebuju a ona se nabidla... :D Nechtel bych bejt v jeji kuzi... :lol:
:mrgreen:
Jo nasednu do auta bez papiru :lol: a mír nix tír nix si udelam vylet 700 kilaku do ceska pro nejakou debilni klimu :mhihi: tady si nekdo zase koleduje o par facek :wink: ze ano pane Hrubý :wink: :mrgreen:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Nikita píše:Jo nasednu do auta bez papiru :lol: a mír nix tír nix si udelam vylet 700 kilaku do ceska pro nejakou debilni klimu
Dovoluji dsi malou opravu, "mir nichts dir nichts", jako po 8mi letech strávených v rajchu už by měla umět pravopis... :o
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Hele, Dande, já sháněl zrovna digiklimu na dovybavení, protože v těch vedrech na černé kůži a černym autě je to bez klimy nesnesitelný.
http://www.bazar.cz/ad_detail.asp?r=100 ... Id=1032819
Dal jsem si inz. do online bazaru a nějakej týpek mi nabízel tu klimu za good cenu, ale bez panelu, tak jsem říkal že ji vezmu, ale s panelem. 2. den volá znovu, že to teda má komplet a že mi to přiveze... Tak jsme se dohodli na neutrálním místě. Přijel ve stříbrné, vytuněné e36ce, takovej vysokej hubenej borec s ofinou a v autě na něj čekala ještě taková blond buchta. SPZku si bohužel už nepamatuju. Ta kára vypadala asi takhle:
http://www.palec.cz/object.asp?id=638e8&action=detail
No a abych se vrátil k detailu, jak je knoflik s šipkou nahoru, na přidávání °C, tak je trošku poškozenej. Jestli je to teda z tvé káry, tak je mi líto, ale nedám :P , protože jsem za to zaplatil a už se těším na léto, jak se budu klimatizovat 8)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#12 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

:-)))))) looooollll :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

No ty voe tu karu vod nekud znam... :)
N54 PWR
Dande

#14 Příspěvek od Dande »

Mam dobrou pojistku se spoluucastí 5 klacku tak to ujde,sem si myslel ze mi to nebude topit a ono hovno topí az moc a jen na okna tak po delsi trase mam uplne vyschlej ksicht,nepomuzou ani otevreny okna.ted nevim kdo to psal ze ju zrovna koupil tak si ju uzij ani mi to moc nevadi teda vadi prijdu o pet hadru ale co radio mi tam nechali,nemate nekdo naky lepsi vykonejsi origos radio ne to klasicky co kdyz trosku pridate tak hruza poslech.
Martinéz
Klubové ID: 356

#15 Příspěvek od Martinéz »

Nic si z toho nedelej, ja si v noci vymlatil na smichaci baterku a nez mi prijel kamos na pomoc, naka cikanska mr*ka (promin LukasHi, zase ty :P ) mi ukradla pravy sklo zrcatka. Benga sem nevolal..

Takze kdyby se nekomu po vcerejsku valelo doma i s moznosti vyhrivani, vykoupim ho zpet.. (melo by bejt snad uni na e32/34/36)
Dande

#16 Příspěvek od Dande »

Jawaku kdyby se ti chtelo trosku spolupracovat s policii aby bylo o jednoho parchanta zlodejskyho zamerenyho na bava min tak odepis o tu klimu mi nejde ale o vas ostatni aby bylo tech pripadu min.
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od psena »

Dande píše:Jawaku kdyby se ti chtelo trosku spolupracovat s policii aby bylo o jednoho parchanta zlodejskyho zamerenyho na bava min tak odepis o tu klimu mi nejde ale o vas ostatni aby bylo tech pripadu min.

Jawak je sprymar.Byl to jen for !!! Ale jinak mas pravdu,meli bychom drzet pri sobe.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jwaku ty kokote, jestli na me prijdou benga taj jsi mrtvej Jawak... :) Zda se ze tu nekdo nepochopil for... :)
N54 PWR
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od RuDoSh »

Lukas H. píše:Jwaku ty kokote, jestli na me prijdou benga taj jsi mrtvej Jawak... :) Zda se ze tu nekdo nepochopil for... :)
ale dobry for :D
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Nikita »

Proste dementor! :mrgreen:
Odpovědět