Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zlodějíčci
Doufám že tady mezi náma nejsou TI dva kokoti co mi ve ctvrtek v noci vymlatili okno a pujčili si digi. klimu na dobu neurčitou.Čtyři hodiny jsem čekal na benga no radost,ještě když jsem pak zjistil že maj teplej kanclík půl kiláku opodál.Takže až bude někdo z nás možná kupovat novou a bude odchlíplej kousek ovládání na zvyšování teploty u řidiče tak to je ta moja.V praze na kozačce už nikdy neparkuju radši v hlídaným parkingu vyplatí se to.Rada pro všechny.
-
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych na 90% to někdo potřeboval do té své . . .
A co dostaneš od pojiš?ovny?
Řekl bych, že úplný HOVNO!!!!! :mhihi:
A co poliši? Jakou radu nad zlato ti dali?
Takového hajzla já chytit, tak mu rozkopu koule, aby věděl, jakou bolest mi tím způsobil!
A kdyby to byla nějaká buchta, tak jí tam narvu deštník a rozevřu jej!

A co dostaneš od pojiš?ovny?

Řekl bych, že úplný HOVNO!!!!! :mhihi:
A co poliši? Jakou radu nad zlato ti dali?
Takového hajzla já chytit, tak mu rozkopu koule, aby věděl, jakou bolest mi tím způsobil!

A kdyby to byla nějaká buchta, tak jí tam narvu deštník a rozevřu jej!

Nechci bejt praskac ale byla to Nikita, jsem ji rikal ze ji potrebuju a ona se nabidla...Jawak píše:To jsem ještě nežral, že by nějaká buchta kradla digi klimugelty píše:A kdyby to byla nějaká buchta, tak jí tam narvu deštník a rozevřu jej!![]()
To aby začali vyrábět odnímatelný panel ovládání topení a BC

N54 PWR
-
- Klubové ID: 163
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:Nechci bejt praskac ale byla to Nikita, jsem ji rikal ze ji potrebuju a ona se nabidla...Jawak píše:To jsem ještě nežral, že by nějaká buchta kradla digi klimugelty píše:A kdyby to byla nějaká buchta, tak jí tam narvu deštník a rozevřu jej!![]()
To aby začali vyrábět odnímatelný panel ovládání topení a BCNechtel bych bejt v jeji kuzi...

Jo nasednu do auta bez papiru

-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Hele, Dande, já sháněl zrovna digiklimu na dovybavení, protože v těch vedrech na černé kůži a černym autě je to bez klimy nesnesitelný.
http://www.bazar.cz/ad_detail.asp?r=100 ... Id=1032819
Dal jsem si inz. do online bazaru a nějakej týpek mi nabízel tu klimu za good cenu, ale bez panelu, tak jsem říkal že ji vezmu, ale s panelem. 2. den volá znovu, že to teda má komplet a že mi to přiveze... Tak jsme se dohodli na neutrálním místě. Přijel ve stříbrné, vytuněné e36ce, takovej vysokej hubenej borec s ofinou a v autě na něj čekala ještě taková blond buchta. SPZku si bohužel už nepamatuju. Ta kára vypadala asi takhle:
http://www.palec.cz/object.asp?id=638e8&action=detail
No a abych se vrátil k detailu, jak je knoflik s šipkou nahoru, na přidávání °C, tak je trošku poškozenej. Jestli je to teda z tvé káry, tak je mi líto, ale nedám
, protože jsem za to zaplatil a už se těším na léto, jak se budu klimatizovat 
http://www.bazar.cz/ad_detail.asp?r=100 ... Id=1032819
Dal jsem si inz. do online bazaru a nějakej týpek mi nabízel tu klimu za good cenu, ale bez panelu, tak jsem říkal že ji vezmu, ale s panelem. 2. den volá znovu, že to teda má komplet a že mi to přiveze... Tak jsme se dohodli na neutrálním místě. Přijel ve stříbrné, vytuněné e36ce, takovej vysokej hubenej borec s ofinou a v autě na něj čekala ještě taková blond buchta. SPZku si bohužel už nepamatuju. Ta kára vypadala asi takhle:
http://www.palec.cz/object.asp?id=638e8&action=detail
No a abych se vrátil k detailu, jak je knoflik s šipkou nahoru, na přidávání °C, tak je trošku poškozenej. Jestli je to teda z tvé káry, tak je mi líto, ale nedám

Mam dobrou pojistku se spoluucastí 5 klacku tak to ujde,sem si myslel ze mi to nebude topit a ono hovno topí az moc a jen na okna tak po delsi trase mam uplne vyschlej ksicht,nepomuzou ani otevreny okna.ted nevim kdo to psal ze ju zrovna koupil tak si ju uzij ani mi to moc nevadi teda vadi prijdu o pet hadru ale co radio mi tam nechali,nemate nekdo naky lepsi vykonejsi origos radio ne to klasicky co kdyz trosku pridate tak hruza poslech.
Nic si z toho nedelej, ja si v noci vymlatil na smichaci baterku a nez mi prijel kamos na pomoc, naka cikanska mr*ka (promin LukasHi, zase ty
) mi ukradla pravy sklo zrcatka. Benga sem nevolal..
Takze kdyby se nekomu po vcerejsku valelo doma i s moznosti vyhrivani, vykoupim ho zpet.. (melo by bejt snad uni na e32/34/36)

Takze kdyby se nekomu po vcerejsku valelo doma i s moznosti vyhrivani, vykoupim ho zpet.. (melo by bejt snad uni na e32/34/36)