Nedavno jsem daval do mini budik ala shade120. Cidlo misto vypoustaku oleje a zapojit par dratku. Ale na digi by to bylo asi slozitejsi,do toho moc nevidim...
Doktor1 píše:Nedavno jsem daval do mini budik ala shade120. Cidlo misto vypoustaku oleje a zapojit par dratku. Ale na digi by to bylo asi slozitejsi,do toho moc nevidim...
Jo, to je vono .. to by me nenapadlo, to s tou vypousteci zatkou Dik, to je velmi dobrej point.
Doktor1 píše:Nedavno jsem daval do mini budik ala shade120. Cidlo misto vypoustaku oleje a zapojit par dratku. Ale na digi by to bylo asi slozitejsi,do toho moc nevidim...
digi by nemel byt problem, staci sehnat vhodnou stavebnici, schema a peknej inverzni display podsvicenej oranzove
Lukas H. píše:
Good by bylo mit to jako menu v palubnim kompu... Bych to bral misto datumu...
Premejslel sem jestli to tam M3 nahodou nema .. treba jako jednu ze skrytejch funkci. Nejlepsi by bylo sehnat ten display kerej ma check, nebo v nejhorsim to, co mas ty ( nejsem si jistej jestli to umi psat texty )a narvat to pod palubak. Urcite by to slo.
Doktor1 píše:Lopolo:Premejslel sem jestli to tam M3 nahodou nema .. treba jako jednu ze skrytejch funkci.
Myslis jestli nema teplotu oleje v check controlu? Proc,kdyz ji ma primo v palubovce pod otackomerem?
Ale mozna jsem te spatne pochopil...
Ja mam taky tachometr primo pred ocima a presto je v palubnim pocitaci jeste jeden digitalni. S ukazatelem aktualni spotreby to samy a tak me napadlo, ze by to tam Mko mohlo mit.