Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Zamr(z)ání

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#41 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

damon píše:No abych se vrátil zpátky,klimu nemám a hlavně při jízdě je vše OK,tedy když už je to vše oskrábané. Pak přijedu,zaparkuju a né vždy jen při určitém počasí se mi ty skla zevnitř zapotí a pak zamrznou. To už tam nikdo neni.Je to fakt otrava.Jo a když jsem ho naposledy jen omet a neotevíral nic tak jak byl sníh pryč a oškrábal jsem led z okna tak zase.
no jestli ti někde neteče voda z topení nebo tak nějak ...mokré koberce dělají divy.... :D
damon
Klubové ID: 83

#42 Příspěvek od damon »

Na to sem tak rychle mrknul a nic,ale v tom mrazu se mi moc nechtelo.Jo a je mi divne že¨zamrzá jen přední,které je když parkuju tak na sever a nesvítí na něj slunce.Tak jak se může zapařit. Ale mrknu na to bude snad teplejc.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#43 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Tak jsem se do toho dneska pustil (vymena mikrofiltru)a neni to tak strasny .. kdyz clovek vi kam sahnout tak to de. Trosku me zmatnul ten obrovskej sroub pod svetlem v kastliku a ta neskutecna hromada dratu co na me vylezla po odstraneni spodniho deklu. Kdyz sem se k tomu nakonec dostal, tak jsem zjistil, ze mi ta krava u vydeje v autobase dala uplne neco jinyho nez sem potreboval i kdyz sem se nechal vyslovne ubezpecit ze je to ono. Kdyz sem se po pulhodinovym popobihani a po stym prohlaseni ze ji umucim uklidnil, tak sem ten filtr aspon trochu procistil a nechal tam. Bylo tam strasny mnozstvi malejch listku a jinyho ekobordelu. Tak sem to povybiral, vysal a vratil zpet. Rek bych, ze pokud bych mel spravnej novej filtr tak by se to bez vodpojovani elektriky nedalo udelat. Taky ste to vypojovali? Ve finale sem to dal do lepsiho stavu nez to bylo. ...Pak sem jeste vymenil radicku za cerveno-cernou :), vymenil trysku ostrikovace na svetlo ( musel sem sundat naraznik ) a vymenil zarovku u svetylka ke znacce. Az to budu delat priste, videl bych to tak na slabou pulhodinku :-)
Anonymous

#44 Příspěvek od Anonymous »

No já mám v E36-ce poloautomatickou klimu (ta s těmi dvěmi regulátory) a při zapnutí vnitřní cirkulace se klima automaticky zapne, ale kotrolka na tlačítku klimy nesvítí.

Pokud je venku chladno, tak klima taky nejde pustit, ale vnitřní cirkulace se samozřejmě zapne.

Pokud je klima prázdná, tak se po zapnutí klimy jen rožne kontrolka a jinak se nic neděje. Vnitřní cirkulace funguje normálně.

Jak vám funguje ta poloautomatická klima když ji nastavíte na maximální chlazení? Kopresor jede stále, nebo se vám to přerušuje, tzn. stejně to hlídá teplotu abyste nezmrzli?
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 80
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Anonymous píše:... Jak vám funguje ta poloautomatická klima když ji nastavíte na maximální chlazení? Kopresor jede stále, nebo se vám to přerušuje, tzn. stejně to hlídá teplotu abyste nezmrzli?
To neni spatnou regulaci ale malym mnozstvim chladiva v systemu.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#46 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Anonymous píše:No já mám v E36-ce poloautomatickou klimu (ta s těmi dvěmi regulátory) a při zapnutí vnitřní cirkulace se klima automaticky zapne, ale kotrolka na tlačítku klimy nesvítí.
To si myslim ze se mi deje taky.
Petr_1

#47 Příspěvek od Petr_1 »

Nechá se to zjistit jednoduše. Stoupni si k pojistkový skřínce a někdo a? zapne okruh vnitřní cirkulace. Poslouchej jestli cvakne relátko na kompresor. Když cvakne je to jasný, klima jede.
Anonymous

#48 Příspěvek od Anonymous »

Francis píše:To neni spatnou regulaci ale malym mnozstvim chladiva v systemu.
Tak tím to určitě není, protože to dělá i když je nově naplněná.
Odpovědět