Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zamr(z)ání
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Zamrzaji pri parkovani nebo za jizdy? Mas otevreno foukani na sklo? Nemas nepruchodny kanal foukajici na bocni sklo?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jak E36, ale u E34 se recirkulace vetrani dala spustit jen tehdy, pokud funguje klimatizace - vzduch se vymrazi a vysusi. Pokud klimatizace nefunguje, recirkulace nejde zapnout.
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Na starsich modelech (napr. moje E30) nebo levnych modelech (napr. Corsa) jde recirkulace zapnout i bez klimatizace, jen se s ni automaticky spusti ventilator topeni na nejnizsi rychlost. Ja to pouzivam v kolone za smradochama (trabant, hoooodne pouzita kilodvaca, atd.) kdyz se stoji a nedaji se predjet.
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Novejsi modely s klimou spousteji s recirkulaci automaticky klimu (urcite E34, zrejme E32 a vsechny pozdejsi) jak jsem psal drive. Starsi modely (E30 a drivejsi) mohou zapnou recirkulaci samostatne a nebo ji vubec nemaji a maji jen klimu.
323ti stock condition
323ti stock condition
Mylite se hosi, mam climatronic a jde mi vnitrni okruh pustit i bez klima...Francis píše:Novejsi modely s klimou spousteji s recirkulaci automaticky klimu (urcite E34, zrejme E32 a vsechny pozdejsi) jak jsem psal drive. Starsi modely (E30 a drivejsi) mohou zapnou recirkulaci samostatne a nebo ji vubec nemaji a maji jen klimu.
N54 PWR
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze ne, psal jsem toto:Lukas H. píše:Mylite se hosi, mam climatronic a jde mi vnitrni okruh pustit i bez klima...
tedy ze NEVIM jak u E36, protoze tu jsem nikdy nevlastnil (norozdil od trech kusu E34). Diky za doplneni vzdelaniFrancis píše:Nevim jak E36, ale u E34 ...

323ti stock condition
323ti stock condition
Nejak nevidim duvod proc by to tak melo byt... Chces prece vnitrni okruh a ne si pustit klimu... Ja dam vnitrni a tu klimu si muzu pustit kdyz chci k tomu...Petr píše:Nevim jestli nekecám, ale při zapnutí vnitřní cirkulace by se snad měla klima spustit automaticky bez rozsvícení kontrolky. Nebo je to jinak?Lukas H. píše:
Mylite se hosi, mam climatronic a jde mi vnitrni okruh pustit i bez klima...
N54 PWR
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
O jednom dost dobrem duvodu bych vedel. Pri zapnuti recirkulace se drzi v kabine stejny vzduch, nejde cerstvy dovnitr ani pouzity ven. Posadka vsak stale dycha - vypousti do vzduchu vodni pary, poti se - opet voda, taje snih na botach a obleceni - opet voda. A protoze je venku zima a okna jsou tudiz chladna, vodni para se srazi na studenych sklech a ta se "zamlzuji". Kdyz bezi klimatizace, vzduch prochazejici vyparnikem se vymrazi, tedy vyschne. Pak se topenim ohreje a vyfukuje na skla a jinam. Je to dobry duvod?Lukas H. píše:Nejak nevidim duvod proc by to tak melo byt...Petr píše:Nevim jestli nekecám, ale při zapnutí vnitřní cirkulace by se snad měla klima spustit automaticky bez rozsvícení kontrolky. Nebo je to jinak?
323ti stock condition
323ti stock condition
Je to presne jak pises, kdyz dam vnitrni okruh a je tam jedna z tech zkutecnosti o kterych mluvis tak se mi zamlzi vsechny okna... Takze k tomu pustim klimu a pohoda... Ale to se samo deje jen kdyz je zima...Francis píše:O jednom dost dobrem duvodu bych vedel. Pri zapnuti recirkulace se drzi v kabine stejny vzduch, nejde cerstvy dovnitr ani pouzity ven. Posadka vsak stale dycha - vypousti do vzduchu vodni pary, poti se - opet voda, taje snih na botach a obleceni - opet voda. A protoze je venku zima a okna jsou tudiz chladna, vodni para se srazi na studenych sklech a ta se "zamlzuji". Kdyz bezi klimatizace, vzduch prochazejici vyparnikem se vymrazi, tedy vyschne. Pak se topenim ohreje a vyfukuje na skla a jinam. Je to dobry duvod?Lukas H. píše:Nejak nevidim duvod proc by to tak melo byt...Petr píše:Nevim jestli nekecám, ale při zapnutí vnitřní cirkulace by se snad měla klima spustit automaticky bez rozsvícení kontrolky. Nebo je to jinak?
N54 PWR
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
No a prave E34 to ma vychytane tak, ze pri zapnuti recirkulace se automaticky spusti klima, abys nemusel premyslet, proc se mlzi okna. Z bezpecnostnich duvodu pri nefunkcnosti klimatizace nejde recirkulace zapnout. Mel jsem dve E34 s klimou, 525iX 9/1992 a 525tdsA 5/2003 a obe se chovaly stejne.Lukas H. píše:Je to presne jak pises, kdyz dam vnitrni okruh a je tam jedna z tech zkutecnosti o kterych mluvis tak se mi zamlzi vsechny okna... Takze k tomu pustim klimu a pohoda... Ale to se samo deje jen kdyz je zima...
323ti stock condition
323ti stock condition
No u digi klima uz je to asi jinak... Ale prijde mi to lepsi nez aby se automaticky zapnula stim... Proste tu volbu nechalo Bmw na Tobe..Francis píše:No a prave E34 to ma vychytane tak, ze pri zapnuti recirkulace se automaticky spusti klima, abys nemusel premyslet, proc se mlzi okna. Z bezpecnostnich duvodu pri nefunkcnosti klimatizace nejde recirkulace zapnout. Mel jsem dve E34 s klimou, 525iX 9/1992 a 525tdsA 5/2003 a obe se chovaly stejne.Lukas H. píše:Je to presne jak pises, kdyz dam vnitrni okruh a je tam jedna z tech zkutecnosti o kterych mluvis tak se mi zamlzi vsechny okna... Takze k tomu pustim klimu a pohoda... Ale to se samo deje jen kdyz je zima...
N54 PWR