Po zahrati motoru, zacina nepravidelne, ale velice citelne, vynechavat motor. Jak kdyby jel na mene valcu. Kontroloval jsem svicky a ty jsou ok. Neresil jste nekdo tento problem?
imho neco s palivem ci vzduchem, ale nejdriv bych to dal na diagnostiku jestli vsechny cidka teploty pro pocitac motoru jsou ok, tam muze bejt zakopanej pes, ale to je sto plus jedna veci co muze bejt v pice
Zajeď do Frenštátu. Tam je nějakej Vávra. Diagnostik a servisman na fajn prácičky. Má software na bmw a dělá myslím hlavně benzíňáky. Když jsem byl u něj, tak se ošíval nad dieselem, ale pak to bez keců napíchnul a zjistil mi všechno. Byl jsem tam víc než hodinu a vzal si 300,- za tu diagnostiku.
Musíš mu zavolat a domluvit se, aby byl doma. Když, tak bych tam sjel s tebou, protože se to blbě hledá. Je to rodinný domek za Frenem a hledal jsem to půl hodiny a 5x jsem se ptal. Ten chlap vůbec nemá žádnou reklamu. Prostě má svoji klientelu a znají ho pouze ti, co se v těchto kruzích pohybují.
tel: 602741592
ok, videl bych to na nedeli, pokud se to s nim da domluvit. ja bych po zline nejel do ovy, ale na chalupu se poradne vyspat. je to cca 2km od frenu, takze to najit, pro me asi nebude problem.
jestli se chces projet a bude ti to casove pasovat, tak samo ze mi nebudes vadit.
No tak to je v poho. To najdeš. Hlavně se s ním domluv.
Asi tam s tebou nepojedu. Bojuju s chřipkou a k tomu mě začly bolet zuby. Kuwa doufám, že budu do pátku fit, jinak je Invex a Zlín ohrožený.