Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

výměna zadních světel

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Bombarder
Klubové ID: 59
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Bombarder »

taky bych to nechal jak to je. vymen radeji zrcatka za M3 look..
Janis

#42 Příspěvek od Janis »

Originál zaslal Bombarder
taky bych to nechal jak to je. vymen radeji zrcatka za M3 look..

Všecko bude.. Já vám, ale nevím.. já to auto takto koupil a nechci se chlubit cizím peří, prostě mám takový pocit, že na tom autě by měl být vidět můj podpis.. Uvidíme, co to udělá. Třeba to tam dám, zhrozím se a oddělám to. No a třeba taky ne.. Nechte se překvapit.:D
skautik Čestný člen
Čestný člen

#43 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Janis
Všecko bude.. Já vám, ale nevím.. já to auto takto koupil a nechci se chlubit cizím peří, prostě mám takový pocit, že na tom autě by měl být vidět můj podpis.. Uvidíme, co to udělá. Třeba to tam dám, zhrozím se a oddělám to. No a třeba taky ne.. Nechte se překvapit.:D

tak jestli bych moh radit, tak jednak zrcatka m3 s blinkrem, bile predni blinkry, mozna crystal design, zadni lampy take krystal design.Nerez svody spolu s dvojtym nerez vyfukem od soiety, potom sehnat chladic intercooleru nejake drzaky, nechat udelat nerez vedeni a napasovat to tam, nakonec prechipovat a 170konicku je na svete. pokud ti to je malo tak cituji SHREKA "velky dvojity intercooler, dve mensi turba (biturbo), maximální tlak na 1,2 bar a spousta nafty (vykonejsi palivove cerpadlo, nebo 2mensi) = 140-150 kW a 360-400 Nm", nakonec nejaka nerez rozpera. a pokud je to jeste malo tak nove brzdice treba BREMBO spolu s novymi derovanymi kotouci

muzu ti zarucit, ze by jsi byl jedinecny :)
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Lukáš »

Originál zaslal Janis

to radši kup celý bílí(nebo jaky sou-diamnt-něco takovyho) a ne ty lexusy
Janis

#45 Příspěvek od Janis »

Originál zaslal Lukáš
to radši kup celý bílí(nebo jaky sou-diamnt-něco takovyho) a ne ty lexusy

Že já nebyl radši potichu.. :eh: Už to slyším: My jsme ti říkali, že to bude hnusný, ale ty ne.. tys to furt chtěl zkusit a teď je to škaredý jak prdel. .:prdel: Já mám vybraný hezčí.. když budou stát za hovno, tak je tam nedám. :hmhm: Kua a beztak vidím, že máte každý svůj názor. A vo tom to je.. každý svého štěstí strůjce! Přesto díky za názor.. pak to někde proberem na živo.
:yep1: :yep2: :yep:
Miketak

#46 Příspěvek od Miketak »

Originál zaslal Janis
Že já nebyl radši potichu.. :eh: Už to slyším: My jsme ti říkali, že to bude hnusný, ale ty ne.. tys to furt chtěl zkusit a teď je to škaredý jak prdel. .:prdel: Já mám vybraný hezčí.. když budou stát za hovno, tak je tam nedám. :hmhm: Kua a beztak vidím, že máte každý svůj názor. A vo tom to je.. každý svého štěstí strůjce! Přesto díky za názor.. pak to někde proberem na živo.
Jasně jdi do toho!:bigok:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#47 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

ser na to! :D
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od bpytlik »

na te cerne tak jak je to vyfocene se mi to aj libi....
Martinéz
Klubové ID: 356

#49 Příspěvek od Martinéz »

to janis...na tvy TDcko bych radeji volil cervenobily a bily dopredu...prokouklo by to, takhle se mi to zda takovy divne spinave tmavy.

to marwal...nejsem zastancem lexusek, ale zrovna na tvy barve se mi to libi. spis mi vadi ta CZka (kdyz uz, tak decentni) a hlavne bych ten naraznik vymenil za M+novejsi ledviny...
Petr_1

#50 Příspěvek od Petr_1 »

Na tej fotce ten nárazník vevyzní nic moc, ale v reálu celkem tomu autu a barvě sedí.
marwal
Klubové ID: 257
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od marwal »

no děkuji za rady. ted se sice akutně rychle děla na muzice... bude to za hodně peněz... tak doufam ze to se vam aspon bude potom libyt :-)) jinak mam v planu Mkový zrcátka, ale mam pocit že ty s tim blinkrem nejsou ty pravy, i kdyz to ma dobry efekt.... no a CZ pujde dolu brzy. Přední nárazník určite menit nebudu, maximalne kdybych udelal mensi tukanec a pojistovna zacvakala tak mozna bych udelal neco jineho, ale tohle se mi libi..
Pyron
Klubové ID: 367
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Pyron »

Originál zaslal Janis
:) Je to těžký poradit. Třeba Hanzovi taky všichni chválili strobáky a on je dal pryč... A to auto snad nemáš (nejen) kvůli nadšencům z BMWklubu, ale především kvůli sobě... Karel Gott taky nezačal zpívat techno, když po převratu přišly do módy open-air party plný rychlých rytmů a rychlých lidí...jdi do toho, chceš je tam mít a taky tam budou...
Martinéz
Klubové ID: 356

#53 Příspěvek od Martinéz »

jak se zpiva techno? to mi nejak neni jasny:)
beemwex
Klubové ID: 771
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal marwal
no děkuji za rady. ted se sice akutně rychle děla na muzice... bude to za hodně peněz... tak doufam ze to se vam aspon bude potom libyt :-)) jinak mam v planu Mkový zrcátka, ale mam pocit že ty s tim blinkrem nejsou ty pravy, i kdyz to ma dobry efekt.... no a CZ pujde dolu brzy. Přední nárazník určite menit nebudu, maximalne kdybych udelal mensi tukanec a pojistovna zacvakala tak mozna bych udelal neco jineho, ale tohle se mi libi..
co chystaš za muziku??
skautik Čestný člen
Čestný člen

#55 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Martinéz
:lool2:
marwal
Klubové ID: 257
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od marwal »

tuner: ALPINE CDA7878R
zesiky: Rockford Fosgate BD1500.1 + Rosckford fosgate POWER 800.4
SW: Audiobahn AW1208T
repro: Hifonics řada ZEUS 6.2
kapacitory Alfatec
ostatni instalační matroš, spousta MDFky, hodin času a práce....
mrzi me ze to nestihnu do hluboky, je tam sraz AHC, tam sem to chtel ukazat, ale nestihne se to tak pozdeji...
Otton

#57 Příspěvek od Otton »

Originál zaslal marwal
kapacitory Alfatec
mrzi me ze to nestihnu do hluboky, je tam sraz AHC, tam sem to chtel ukazat, ale nestihne se to tak pozdeji...

To se to někomu staví, když to umí. Já tak zapojit rádio, a to mi eště z palubky musej koukat ISO konektory, jinak jsem v hajzlu.
Unregistered

#58 Příspěvek od Unregistered »

Originál zaslal Martinéz

Dost složitě, ale ani Kája to nezvládl :o)
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal marwal
kapacitory Alfatec
to zní dobře!!!jo makačka to je,taky se v tom furt hrabu,a neco předělavam,,,pořad řikam,dobry konec,a zas to jde ven a zas mdf,kably atd.------sw daš smerem do kabyny,nebo do kufru?kapacitory?jeden nestačí?-----:ucta: :gobeer:
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal Otton
To se to někomu staví, když to umí. Já tak zapojit rádio, a to mi eště z palubky musej koukat ISO konektory, jinak jsem v hajzlu.
:D to zapojovaní,není takova věda,,,,,,,ale pruser je v tom,že kvuli tomu rozkuchaš púl auta:D
Odpovědět