Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
výměna zadních světel
Originál zaslal Bombarder
taky bych to nechal jak to je. vymen radeji zrcatka za M3 look..
Všecko bude.. Já vám, ale nevím.. já to auto takto koupil a nechci se chlubit cizím peří, prostě mám takový pocit, že na tom autě by měl být vidět můj podpis.. Uvidíme, co to udělá. Třeba to tam dám, zhrozím se a oddělám to. No a třeba taky ne.. Nechte se překvapit.

Originál zaslal Janis
Všecko bude.. Já vám, ale nevím.. já to auto takto koupil a nechci se chlubit cizím peří, prostě mám takový pocit, že na tom autě by měl být vidět můj podpis.. Uvidíme, co to udělá. Třeba to tam dám, zhrozím se a oddělám to. No a třeba taky ne.. Nechte se překvapit.![]()
tak jestli bych moh radit, tak jednak zrcatka m3 s blinkrem, bile predni blinkry, mozna crystal design, zadni lampy take krystal design.Nerez svody spolu s dvojtym nerez vyfukem od soiety, potom sehnat chladic intercooleru nejake drzaky, nechat udelat nerez vedeni a napasovat to tam, nakonec prechipovat a 170konicku je na svete. pokud ti to je malo tak cituji SHREKA "velky dvojity intercooler, dve mensi turba (biturbo), maximální tlak na 1,2 bar a spousta nafty (vykonejsi palivove cerpadlo, nebo 2mensi) = 140-150 kW a 360-400 Nm", nakonec nejaka nerez rozpera. a pokud je to jeste malo tak nove brzdice treba BREMBO spolu s novymi derovanymi kotouci
muzu ti zarucit, ze by jsi byl jedinecny

-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Janis
Všecko bude.. Já vám, ale nevím.. já to auto takto koupil a nechci se chlubit cizím peří, prostě mám takový pocit, že na tom autě by měl být vidět můj podpis.. Uvidíme, co to udělá. Třeba to tam dám, zhrozím se a oddělám to. No a třeba taky ne.. Nechte se překvapit.![]()
to radši kup celý bílí(nebo jaky sou-diamnt-něco takovyho) a ne ty lexusy
Originál zaslal Lukáš
to radši kup celý bílí(nebo jaky sou-diamnt-něco takovyho) a ne ty lexusy
Že já nebyl radši potichu..

:yep1: :yep2: :yep:
Jasně jdi do toho!:bigok:Originál zaslal Janis
Že já nebyl radši potichu..Už to slyším: My jsme ti říkali, že to bude hnusný, ale ty ne.. tys to furt chtěl zkusit a teď je to škaredý jak prdel. .:prdel: Já mám vybraný hezčí.. když budou stát za hovno, tak je tam nedám. :hmhm: Kua a beztak vidím, že máte každý svůj názor. A vo tom to je.. každý svého štěstí strůjce! Přesto díky za názor.. pak to někde proberem na živo.
to janis...na tvy TDcko bych radeji volil cervenobily a bily dopredu...prokouklo by to, takhle se mi to zda takovy divne spinave tmavy.
to marwal...nejsem zastancem lexusek, ale zrovna na tvy barve se mi to libi. spis mi vadi ta CZka (kdyz uz, tak decentni) a hlavne bych ten naraznik vymenil za M+novejsi ledviny...
to marwal...nejsem zastancem lexusek, ale zrovna na tvy barve se mi to libi. spis mi vadi ta CZka (kdyz uz, tak decentni) a hlavne bych ten naraznik vymenil za M+novejsi ledviny...
-
- Klubové ID: 257
- Kontaktovat uživatele:
no děkuji za rady. ted se sice akutně rychle děla na muzice... bude to za hodně peněz... tak doufam ze to se vam aspon bude potom libyt
) jinak mam v planu Mkový zrcátka, ale mam pocit že ty s tim blinkrem nejsou ty pravy, i kdyz to ma dobry efekt.... no a CZ pujde dolu brzy. Přední nárazník určite menit nebudu, maximalne kdybych udelal mensi tukanec a pojistovna zacvakala tak mozna bych udelal neco jineho, ale tohle se mi libi..

-
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Janis
Že já nebyl radši potichu..Už to slyším: My jsme ti říkali, že to bude hnusný, ale ty ne.. tys to furt chtěl zkusit a teď je to škaredý jak prdel. .:prdel: Já mám vybraný hezčí.. když budou stát za hovno, tak je tam nedám. :hmhm: Kua a beztak vidím, že máte každý svůj názor. A vo tom to je.. každý svého štěstí strůjce! Přesto díky za názor.. pak to někde proberem na živo.

-
- Klubové ID: 771
- Kontaktovat uživatele:
co chystaš za muziku??Originál zaslal marwal
no děkuji za rady. ted se sice akutně rychle děla na muzice... bude to za hodně peněz... tak doufam ze to se vam aspon bude potom libyt) jinak mam v planu Mkový zrcátka, ale mam pocit že ty s tim blinkrem nejsou ty pravy, i kdyz to ma dobry efekt.... no a CZ pujde dolu brzy. Přední nárazník určite menit nebudu, maximalne kdybych udelal mensi tukanec a pojistovna zacvakala tak mozna bych udelal neco jineho, ale tohle se mi libi..
-
- Klubové ID: 257
- Kontaktovat uživatele:
tuner: ALPINE CDA7878R
zesiky: Rockford Fosgate BD1500.1 + Rosckford fosgate POWER 800.4
SW: Audiobahn AW1208T
repro: Hifonics řada ZEUS 6.2
kapacitory Alfatec
ostatni instalační matroš, spousta MDFky, hodin času a práce....
mrzi me ze to nestihnu do hluboky, je tam sraz AHC, tam sem to chtel ukazat, ale nestihne se to tak pozdeji...
kapacitory Alfatec
mrzi me ze to nestihnu do hluboky, je tam sraz AHC, tam sem to chtel ukazat, ale nestihne se to tak pozdeji...
Originál zaslal marwal
kapacitory Alfatec
To se to někomu staví, když to umí. Já tak zapojit rádio, a to mi eště z palubky musej koukat ISO konektory, jinak jsem v hajzlu.
-
- Klubové ID: 771
- Kontaktovat uživatele:
to zní dobře!!!jo makačka to je,taky se v tom furt hrabu,a neco předělavam,,,pořad řikam,dobry konec,a zas to jde ven a zas mdf,kably atd.------sw daš smerem do kabyny,nebo do kufru?kapacitory?jeden nestačí?-----:ucta: :gobeer:Originál zaslal marwal
kapacitory Alfatec