Vždy? kdyš pojedeš po hadicích a potrubí tak na ten chadič musíš narazit. Ja jej mám plochý pod vodním (525tds)
V opačném případě jej asi někdo vyhodil, nebo možná propojil. To musíš vidět:eek:
Originál zaslal Dan Ďurček [B]Vždy? kdyš pojedeš po hadicích a potrubí tak na ten chadič musíš narazit. Ja jej mám plochý pod vodním (525tds) V opačném případě jej asi někdo vyhodil, nebo možná propojil. To musíš vidět:eek:
Hned pod vodnim mam jeden plochy olejovy... Je to pro mne zahada...
Jedine ze by to nekdo predelaval, co se mi ale nechce verit...
Originál zaslal Dan Ďurček [B]Vždy? kdyš pojedeš po hadicích a potrubí tak na ten chadič musíš narazit. Ja jej mám plochý pod vodním (525tds) V opačném případě jej asi někdo vyhodil, nebo možná propojil. To musíš vidět:eek:
Chcete rict ze tohle neni TDS, a domyslete si tam puvodni vzduchovy filtr....
Pane boze co to tady melete? Na tech fotkach prece vubec neni poznat jestli je to TD nebo TDS... Vzduch proudi do toho filtru na fotce pak do turba s turba do intercooleru (TDS) a pak teprve do sani... TDS ma intercooler upne dole pod chladicem na vodu, o olejovym na TDS nic nevim...
Asi / urcite mam TD i kdyz papiry pisou neco jineho... To nepotesi ....kua.... nasel jsem fotku motoru TDS vypada skoro stejne no privod vzduch ma jiny... Tot se ptam....
Abych udelal z TD TDS staci intercooler o hadice? Nebo to chce i preprogramovat nebo neco dalsiho vymenit.
Nevite kdo by to vedel udelat? Reknete si cenu vcetne mat a prace...