2Georgis - dik za typ, divali jsme se na to vcera vecer s darmonem a vysledek - klima urcite pozbyva naplne. Paklize je jeste jinej problem - ukaze se az po naplneni... Pojistky jsem si vsechny promeril a vypada to ze jsou vsechny ve stavu branne pohotovosti (dokonce jsem se dokopal i k tomu, ze jsem si je prelozil do cestiny
to mi pripomnelo, nemate nekdo TIS ve 100% angline? Na softu od Shreka mi jede anglicky jen ETK, TIS lze nainstalovat jen v nemcine - me je to tim padem k ho...

krome obrazku - ty jsou moc hezky
Jo a jeste jedna perlicka - dojel jsem vcera v 19:00 do Tempo servisu v Cestlicich a jako at mi naplnej klimu. A ten typek mi rika, no jo my mame do 20:00. A ja na to - a vo co de? Vzdyt je 19:00? Hodka je vam malo? A typek na to - jo je nam to malo, jelikoz bychom to dokoncili 15 min. po pracovni dobe (chudacci jedni a vzpomnel jsem si na sve nekolikahodinove prescasi bezne...). Reagoval jsem hlaskou jako ze preci nejsou ledajakej servis, ale TEMPO!!! Tak jako ze jsem celkem na to TEMPO zvedavej...
Ani nahodou. Stale je zakaznik az na druhym miste a pro zakaznika se da udelat tak akorat kulovy. Vstricnost bez arogance je spis namet na sci-fi film z Hollywoodu, nikoliv realita
Jo a kausa elektrickeho ovladani prednich oken se stresnim - neumim proverit funkcnost jednotlivych relle a tak asi to poputuje do servisu (ale moc se mi tam nechce po zkusenostech z Tempa...)