Mate zkušenosti s přípravky na tekoucí chladiče?Vždy po jízdě po krátké době mám pod autem trochu nakapáno.Dal jsem tam už nějakou sračku co mi prodavač vychválil až do nebes,ale byl klid tak možná tři dny,ale začalo to znova.Mám ještě něco shánět,nebo si rovnou objednat chladič???? :bigcry:
Jednou jsem na pumpě koupil patronu s takovim stříbrným práškem, nasypalo se to do studenýho chladícího okruhu a pak se muselo ujet snad 50 kiláků a bylo to. Pokud vím tak to drží dodnes a to je nějakejch 7 let co sem to dělal. Ale jestli je ten prášek ještě dnes k mání to nevím. V chladiči byla díra jak vrata proseklá od vrtule.
Já jsem si koupil kdysi dávno nějakou modrou flaštičku na kapací chladiče za 100 Kč. Zatěsní to dirky do 2mm. Perfektně to pomáhá. Kamoš to použil taky a taky v pohodě.
muzes si ucpat ruzny kanalky v motoru a tak, pricpat lehce zarostlej chladic..., vzhledem k cene chladicu treba u stangla mi to prijde jako kravina, tam lejt takovy veci
Originál zaslal darmon muzes si ucpat ruzny kanalky v motoru a tak, pricpat lehce zarostlej chladic..., vzhledem k cene chladicu treba u stangla mi to prijde jako kravina, tam lejt takovy veci
Vždy? ta lahvička stojí jen stovku a je speciálně do chladičů, tak se mi nechce věřit, že by to ucpávalo chladič.
Originál zaslal darmon muzes si ucpat ruzny kanalky v motoru a tak, pricpat lehce zarostlej chladic..., vzhledem k cene chladicu treba u stangla mi to prijde jako kravina, tam lejt takovy veci
souhlasim, proc si lit do auta naejaky sracky, kdyz uz je to delany na ucpavani der v chladici, nevim proc to treba neucpe nekde neco jinyho.