Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Škubání
-
- Kontaktovat uživatele:
normalni normalni.. no urcite to nove auto nedelalo, takze mozna je to normalni protoze to dela vetsine lidi, ale nekde ten problem bude
me to zacalo i silne hudrovat, nepravidelny volnobeh kdyz je studene.. zda se mi ze se to zhorsuje, zapalovani mam cele nove, svicky, kabely, rozdelovac+palec, a taky jsem premontoval z jineho auta cidlo volnobehu (ICV) :dunno:

mám e36 z roku 93, když stojim v koloně a párkrát se rozjedu na 1, začně šíleně auto škubat, jako by mu chtěl vyskočit motor
Nic na to nepomáhá. Už jsem byl jednou donucenej i se rozjíždět na 2 - to bylo plynulý
máte s tim někdo zlušenosti?? jeden chytrák mi poradil že se to spojkou, ale dalších 100 chytráků mi řeklo že je to blbost ... díky

-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal vir2l
normalni normalni.. no urcite to nove auto nedelalo, takze mozna je to normalni protoze to dela vetsine lidi, ale nekde ten problem budeme to zacalo i silne hudrovat, nepravidelny volnobeh kdyz je studene.. zda se mi ze se to zhorsuje, zapalovani mam cele nove, svicky, kabely, rozdelovac+palec, a taky jsem premontoval z jineho auta cidlo volnobehu (ICV) :dunno:
mas vubec dobre serizeny ventily ? mne to ted za studena taky zaclo harasit tak sem na to vlitnul a je to opet v pohode.
Originál zaslal BECHY
mám e36 z roku 93, když stojim v koloně a párkrát se rozjedu na 1, začně šíleně auto škubat, jako by mu chtěl vyskočit motorNic na to nepomáhá. Už jsem byl jednou donucenej i se rozjíždět na 2 - to bylo plynulý
máte s tim někdo zlušenosti?? jeden chytrák mi poradil že se to spojkou, ale dalších 100 chytráků mi řeklo že je to blbost ... díky
tohle dela podle me spojka