Na panelu pod autorádiem jsou dva displeje, kdy pod tím nalevo jsou tyto tlačítka : zleva A-TEMP, C/F, UHR/DAT, MEMO a SET. Nalevo displej mě ukazuje jen teplotu. Napravo je další displej, pod kterým jsou tlačítka h/DAT a min/DAT. Tenhle displej mě neukazuje nic. Víte jak to ovládat ? Díky...:ucta:
Tam jsou hodiny. Když nejsou nastavený, blikaji tam tuším čárky. Pokud tam neni nic
A: je to rozbitý
B: je prasklá žárovka pod displejem a tudíž neni nic vidět
Neumí to skoro nic. Ukazuje to teplotu venku ve stupních C nebo F. Pak to ukazuje hodiny a umi to pípat po určitej době. Asi aby si neusnul za volantem. Neni to počítač. Jsou to blbý hodiny s teploměrem.....:321:
To je dobře, že to vím. Místo toho to mělo umět důležitější věci, např. vypočítat spotřebu apod. Když jsem to vezl z německa tak mě dokonce ten dovozce tvrdil, že to má klimu
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
Ten počítač vypadá trošku jinak. Je sice na stejnym místě, ale máš tam, stejně jako já, jen ty sociální hodiny......
P..S Dovozce byl zřejmě lišák ...:fight:
Já jsem byl s ním, ale já se v elektronice nevyznám. Na cenu auta to nemělo žádnej vliv. Já jsem si to platil sám a byl jsem u všech formalit. A i tak to bylo za rozumnou cenu....Předtím jsem měl daleko horší auto....
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
To máš ještě ten motor M40 - tam udávaj spotřebu v průměru 8,8 l . No ale o spotřebu ani tak nejde - to sem si moh zrovna koupit nějakou m*dku s obsahem 1.0 kdybych teda chtěl šetřit. Já když jsem prodal tu 316 tak jsem opravdu jen chvíli uvažoval o jiné značce např. Mazda 323 F (1996), ale stejně sem se rozhodl znovu pro bmw i když je samozřejmě dražší - co jsem sledoval tak je to nejdražší ojetina na trhu....
Jojo M40. Spotřebu neřešim. Já měl před tím 323F Jsem s E36 spokojenej. Mám ho víc než rok, a furt se mi líbí ! Teď mne potěšila. Něco mi mlátilo v předu. Tak jsem už připravoval 10ku na tlumiče a nakonec byl jen povolenej čep na stabilizátoru. Radost z ušetřenejch peněz byla nezměrná. Zbylo víc na :gobeer:
Tak to ti věřím....větší opravy u těchto aut jsou otázkou dosti money...Asi mě čekaj ale tlumiče, protože se to auto dost houpe - když projedu nějakou hupku, tak si zadek pěkně nadskočí. Jsem laik, ale myslím, že to budouty tlumiče, takže abych zase šetřil a zbyde mě míň na :gopivo:
posledni dobou pozoruju neco cudnyho... bud mam spotrebu kolem 8,9-9,3 nebo 7,5-8,1... a jezdim porad stejne, klima jede, pneu 225/45R17, zatez +- negr, nechapu... napada me bud ze je neco spatnyho /ale motor jede porad stejne-perfektne/ nebo zalezi na benalu /ten by mel byt teoreticky taky stejny- Na 95/ .....asi na to hodim boba
Originál zaslal Hanz posledni dobou pozoruju neco cudnyho... bud mam spotrebu kolem 8,9-9,3 nebo 7,5-8,1... a jezdim porad stejne, klima jede, pneu 225/45R17, zatez +- negr, nechapu... napada me bud ze je neco spatnyho /ale motor jede porad stejne-perfektne/ nebo zalezi na benalu /ten by mel byt teoreticky taky stejny- Na 95/ .....asi na to hodim boba
Originál zaslal Hanz posledni dobou pozoruju neco cudnyho... bud mam spotrebu kolem 8,9-9,3 nebo 7,5-8,1... a jezdim porad stejne, klima jede, pneu 225/45R17, zatez +- negr, nechapu... napada me bud ze je neco spatnyho /ale motor jede porad stejne-perfektne/ nebo zalezi na benalu /ten by mel byt teoreticky taky stejny- Na 95/ .....asi na to hodim boba
no podle me je to urcite palivem, protoze kdyby bylo neco z motorem, tak si toho TY urcite vsimnes )
btw. mam v meganu pocitac a s klimou jsem jezdil za 7.9 +/-
a ted po zmene cerpaci stanice jezdim za 6,8 +/-
je to kurewskej rozdil. Jinak benal je o 10h drazsi nez predtim
Jinac uplne nejlip to jezdi s nejmensi spotrebou na 99ku, ale musis zkusit jestli se ti to vyplati ekonomicky .)