Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
rany do volantu
-
- Klubové ID: 67
- Kontaktovat uživatele:
no ja sem to prosel a prave ze tam bylo asi milion moznosti, tak sem se chtel zeptat jeste jednou. treba ma nekdo novy overeny informace.
jeste se zeptam, je moc narocny si svepomoci vymenit takovy ty cepy, siletbloky, spojovaci tycky.......doma v garage. chtel bych to zkusit kdyztak sam ale nevim abych to nezkurvl jeste vic (nikdy sem to nedelal)
a jeste jeden pitomejsi dotaz. kdyz to teda zkusim sam tak to jako zajdu do autecu "dobry den potrebuju xxxcepu, xxx tedle a tedle hovadin" a oni my to tam prodaj jak v samosce? :ovecka:
jeste se zeptam, je moc narocny si svepomoci vymenit takovy ty cepy, siletbloky, spojovaci tycky.......doma v garage. chtel bych to zkusit kdyztak sam ale nevim abych to nezkurvl jeste vic (nikdy sem to nedelal)
a jeste jeden pitomejsi dotaz. kdyz to teda zkusim sam tak to jako zajdu do autecu "dobry den potrebuju xxxcepu, xxx tedle a tedle hovadin" a oni my to tam prodaj jak v samosce? :ovecka:
-
- Klubové ID: 59
- Kontaktovat uživatele:
Mi to delalo taky a jeste dela.
mam nove - desky, kotouce, tlumice, ulozeni tlumicu, tyce a jeste neco. stale to dela. zkouseli mi vymenit kola, ale stale. borec si uz s tim nevi rady. rikal, ze jeste necha zkontrolovat kotouce na soustruhu. potom, rikal, ze dalsi moznost jsou loziska, ale pri vymene tech cipovin kolem tlumicu, rikal, ze jsou na prvni ohledani ok. tato vymena me stala 19 litru + cca 6000 za kotouce a desky, takze pokud jeste pockas, budu ti referovat. jo a pri tom brzdeni, cuka ti i v pedalu od brzdy?
mam nove - desky, kotouce, tlumice, ulozeni tlumicu, tyce a jeste neco. stale to dela. zkouseli mi vymenit kola, ale stale. borec si uz s tim nevi rady. rikal, ze jeste necha zkontrolovat kotouce na soustruhu. potom, rikal, ze dalsi moznost jsou loziska, ale pri vymene tech cipovin kolem tlumicu, rikal, ze jsou na prvni ohledani ok. tato vymena me stala 19 litru + cca 6000 za kotouce a desky, takze pokud jeste pockas, budu ti referovat. jo a pri tom brzdeni, cuka ti i v pedalu od brzdy?
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Bombarder
Mi to delalo taky a jeste dela.
mam nove - desky, kotouce, tlumice, ulozeni tlumicu, tyce a jeste neco. stale to dela. zkouseli mi vymenit kola, ale stale. borec si uz s tim nevi rady. rikal, ze jeste necha zkontrolovat kotouce na soustruhu. potom, rikal, ze dalsi moznost jsou loziska, ale pri vymene tech cipovin kolem tlumicu, rikal, ze jsou na prvni ohledani ok. tato vymena me stala 19 litru + cca 6000 za kotouce a desky, takze pokud jeste pockas, budu ti referovat.

-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal rene kurc
No to? otázka ,te? jsem to řešil a padla volba na ZIMMERMANN kotouče a TEXTAR desky.Tak nevím,doporučil mi to jeden típek co jezdí s M3 závody. Jinak ten ZIMMERMANN tu sice v čechách moc lidi neznaj,ale dělá kotouče pro M3 přímo do prvovýroby.A ani nejsou nějak moc drahé.
to vypada gut. ses s tim spokojenej? co ta cena a kde to maj.
dik
ps:jo a na kolik vyjdou origo pro 328i