tak mám dotaz na majitele 318is, nezkoušel někdo z vás zpřáhnout obě klapky sání aby šli hned od spodu, dělá se to u karburátorů tak mě to jen tak napadlo :walk: :walk:
Originál zaslal Klakson no dneska jsem to zkoušel, motor bude asi trochu víc žrát a mohl by bejt živější od spodu, zkusím to nějak převíst do praxe a svíst se s tím.
Tak jak to dopadlo ??? Nechtělo by to spíš turbíčko ??
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Originál zaslal Klakson nerealizovalo se, třeba v koloně by hodně trpěla spojka, ale na sprinty by to bylo dobrý, turbo ne, spíš kompresor Eaton 64 , ale přemýšlím stále o V8
Mám známýho úpravce, co do 318is dává upravený turbo z Corrada (G60) s pohonem přímo na řemenici. Přeprogramuje se počítač a výsledkem je 215HP. cena je 20k to není tak špatný (myslím poměr cena / přidaný výkon )
Originál zaslal LOPOLO to je hodne slusny ... slo by to na m43? Kdyby to hodilo nejakej 160-170HP .. sel bych do toho
Určitě se ti zeptám, budu s ním mluvit v Pondělí. Jo a nabízí mi k tomu šestikvalt převodovku, takže se při řazení dostanu vždycky na krou?ák, akcelerace se pa hoooodně zlepší (do 6,5s na 100km/h). Vypadá to dobře.
Originál zaslal patras Mám známýho úpravce, co do 318is dává upravený turbo z Corrada (G60) s pohonem přímo na řemenici. Přeprogramuje se počítač a výsledkem je 215HP. cena je 20k to není tak špatný (myslím poměr cena / přidaný výkon )
to si děláš prdel s tou cenou ne? jestli auto neprodám tak do toho jdu, potřeboval bych ale více informací a to honem.
ale Corádo ma G-lader, to není klasický turbo, kdyby to za ty samý prachy udělal i s tím kompresorem Eaton 64, tak se z toho zblázním, ten se montuje do Mercedesu 200k a 230k, zkus toto poptat, ale hlavně hlavně to info, jde mě hlavně o to aby to motor přežil a po 1000km nevypustil ducha :walk:
Originál zaslal Klakson ale Corádo ma G-lader, to není klasický turbo, kdyby to za ty samý prachy udělal i s tím kompresorem Eaton 64, tak se z toho zblázním, ten se montuje do Mercedesu 200k a 230k, zkus toto poptat, ale hlavně hlavně to info, jde mě hlavně o to aby to motor přežil a po 1000km nevypustil ducha :walk:
Zeptám zeptám v Úterý budu moudřejší ......
Hanz tak když už jsi u tý 323 tak tady u nás v BMW má maník kusovku jak z linky.Rok 97 najeto or. asi 60k po paní MUDr v plné náloži.Koupil to a hned na to hodil komplet,ale uplně nový M packet včetně kol.No nevím,ale počítám tak 250k do toho nacpal-jo a jezdí v obleku,ale na té bílé kuži má sáčky!!!TIP TOP-KDYBY TO BYLA M3 TAK HO PROSIM A? MI JI PRODÁ!