Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
slabiny motoru 2,5 TDs ??
-
- Klubové ID: 162
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Petr
Jo, čet sem to. Ale neni řešení překopat žhavení natvrdo. Náhodou přeženeš dobu žhavení a sou v hajzlu. Ještě sem neměřil otevírací tlaky vstřiků. jsou slyšet, že tlučou. Bůh vi na co jezdil ten předemnou.
Jo taky jsem se divil co jsem našel v palivovém filtru. :ble:
Tankuji naftu hlavně na shelce nebo aralce a ještě přidávám aditivum.

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, nedalo mi to, a ptal sem se otce, kdy bude měnit ty žhaviče, a nebude.....že je nechával proměřovat a všecky jsou naprosto v pořádku:mimco: , tak....:dunno: .........jinak výkon OK, volnoběh OK.Jen ten teplej start, jen von...:devil2: ....že by se to přechlastávalo?:drink2: :drink3: :drink: :zmateny:
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal bpytlik
Coze??jake aditivum??na co to je??? Myslim ze se "starou" 325td muzes tankovat kdekoliv a skoro cokoliv:) Mit novou 330d tak uz je to o necem jinem,ale ty stare motory s nizkyma tlakama snesou hodne:)
To nemyslíš vážně??? Lejt tam kdejakou sračku......
U tebe 120 tis. km je starý motor??? Já bych řek , že je u báwa tak akorát zajetý. A aditivum prakticky vylepšuje naftu.
Zeptej se na to nějakého diagnostika co dělá diesely. Určitě mi to potvrdí.
...ufff, teda v JZD bych asi netankoval....ale to delsi zhaveni je zcela standardni problem...ten uz jsem prestal resit...
Jo k praskani hlavy....MUSI se dodrzovat dostatek chladici kapaliny a NESMI se to uvarit. Proste UVARIT = PRASKLA HLAVA....jinak ja mam originalni hlavu a mam najeto neco pod 400tkm
Jo k praskani hlavy....MUSI se dodrzovat dostatek chladici kapaliny a NESMI se to uvarit. Proste UVARIT = PRASKLA HLAVA....jinak ja mam originalni hlavu a mam najeto neco pod 400tkm
To co přežila moje stará 524td........., měla repasovanou hlavu, několikát uvařaný motor v Chorvatsku, to by nevydržel žádný jiný diesel. To jak někteří nadávají BMW = problémy s hlavou...tak v první řadě se svojí:D
Když jsem se vrátil z dovolené byl jsem přesvědčen, že hlava bude v:prdel: :prdel: :prdel2: teprve po půl roce se to projevilo... profouklo těsnění mezi 1a2válcem. A po výměně těsnění jezdil zas v poho. Na bawo prostě nedám dopustit

Když jsem se vrátil z dovolené byl jsem přesvědčen, že hlava bude v:prdel: :prdel: :prdel2: teprve po půl roce se to projevilo... profouklo těsnění mezi 1a2válcem. A po výměně těsnění jezdil zas v poho. Na bawo prostě nedám dopustit

-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Maverick
To co přežila moje stará 524td........., měla repasovanou hlavu, několikát uvařaný motor v Chorvatsku, to by nevydržel žádný jiný diesel. To jak někteří nadávají BMW = problémy s hlavou...tak v první řadě se svojí:D![]()
![]()
![]()
Když jsem se vrátil z dovolené byl jsem přesvědčen, že hlava bude v:prdel: :prdel: :prdel2: teprve po půl roce se to projevilo... profouklo těsnění mezi 1a2válcem. A po výměně těsnění jezdil zas v poho. Na bawo prostě nedám dopustit![]()
![]()
![]()
![]()
Takže se mám na co těšit: V srpnu s tím jedu do Italie..........
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal marwal
tak sem přijel s novym autem domu. cesta byla neskutečně krásná, jel sem 90 a vychutnával si to....
přešel sem z mazdy 626,rv93,2litr na 325tds a to je uplně ale uplne jiny svet....
tak uz jen poradny autohifi a at stroj slouží
Gratuluji......... Taky jsi na to přišel že:"Někomu stačí auto, jiný potřebuje BMW"
-
- Klubové ID: 257
- Kontaktovat uživatele:
jsem blazen do autohifi, uz mam zesik od RF, BD1500.1 jejich nejsylnější monoblok na SW, má do 2 ohmu 1656 W RMS na certifikatu, co me ještě potěšilo je že ma bawo beterku v kufru, nebudu muset tahat dlouhy kabely, ale zase nevim jestli je v pohode kabel co vede od altiku do baterky prez cely auto
) jinak me taky prekvapila kapacita a velikost baterky, to se na vykony hodi....