Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Lišty (lemy) nárazníků

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
T.o.m.
Klubové ID: 202

#1 Příspěvek od T.o.m. »

Potřeboval bych vědět, jak sundat černé vnější plastové lišty (lemy) nárazníků. Narad bych něco polámal, jak se do toho pustím. Myslím si, že tam jsou asi jenom ??nacvaknutý??, ale nevím. Jestli víte, tak poraďte. Díkec:ucta:
Lion
Klubové ID: 865
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Lion »

Zdarec T.O.M.e včera jsem je zrovna sundával.Je to jednoduchý.Ten zadní se skládá ze 3 častí.Ten prostřední je tam nacvaknutej takže ho normálně vem a odtrhni, neboj se použít trochu síly - nic neprdne.No a ty boční ty jsou ze začátku taky nacvaknutý no pak už je jen směrem od kola vytáhneš směr dozadu a do boku..a jsou venku..Já jsem začal vždy s tou prostřední čili nejdelší lištou, našel jsem si tam tu mezeru kde je lišta podstrčená do lišty boční..Trochu jsem zátahnul do boku abych jí povytáhl a pak už jen vytrhnul a šlo to jak po másle.Takže hodně štěstí snad to z toho mýho popisu trochu vyplynulo jak na to..Neni to fakt nic těžkýho..

P.S.: No jinak pod těma lištama jsou takový černý čudlíky a ty prej po vycvaknutí slouží k vymontování celýho zadního nárazníku tak nevím, ale budu to do budoucna taky potřebovat jelikož plánuju jinej..
T.o.m.
Klubové ID: 202

#3 Příspěvek od T.o.m. »

Hoj Lionatore.
Děkuji ti moc za zcela vyčerpávající odpověď. Dneska po hokeji na to hned skočím. Ty lišty potřebuji nastříkat. Jsou už takové BLÉÉÉ. Taky časem určitě vyměním nárazníky. Jó a na ty "černý čudlíky" taky mrknu, abych pro příště věděl
Ještě jednou dikec. ČUS
Lion
Klubové ID: 865
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Lion »

Jo v pohodě rád poradím když něco vím :).No já ty lišty mám taky po zimě takový vyžitý tak je zkusím vzít tím oživovačem plastů, vždycky to hodně pomohlo tak uvidím..
Odpovědět