Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Lišty (lemy) nárazníků
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec T.O.M.e včera jsem je zrovna sundával.Je to jednoduchý.Ten zadní se skládá ze 3 častí.Ten prostřední je tam nacvaknutej takže ho normálně vem a odtrhni, neboj se použít trochu síly - nic neprdne.No a ty boční ty jsou ze začátku taky nacvaknutý no pak už je jen směrem od kola vytáhneš směr dozadu a do boku..a jsou venku..Já jsem začal vždy s tou prostřední čili nejdelší lištou, našel jsem si tam tu mezeru kde je lišta podstrčená do lišty boční..Trochu jsem zátahnul do boku abych jí povytáhl a pak už jen vytrhnul a šlo to jak po másle.Takže hodně štěstí snad to z toho mýho popisu trochu vyplynulo jak na to..Neni to fakt nic těžkýho..
P.S.: No jinak pod těma lištama jsou takový černý čudlíky a ty prej po vycvaknutí slouží k vymontování celýho zadního nárazníku tak nevím, ale budu to do budoucna taky potřebovat jelikož plánuju jinej..
P.S.: No jinak pod těma lištama jsou takový černý čudlíky a ty prej po vycvaknutí slouží k vymontování celýho zadního nárazníku tak nevím, ale budu to do budoucna taky potřebovat jelikož plánuju jinej..