Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Co s tim?
-
- Klubové ID: 59
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem 325i E36. V rychlosti kolem 160 a vyse se mi zda auto nestabilni. Nechal jsem vymenit cepy a udelat test tlumicu, pry jsou ok. Nevim jestli nemam vymenit pruziny nebo nasadit nove kola a trochu to snizit. Borec tu psal 6500 za nove pruziny nebo novou? Je to cena za 4-ri? Muzete mi nekdo poradit co je treba nejdrive udelat s autem po koupi? Diky
ten test tlumičů bych bral s rezervou:))) Byl jsem na testu s M-kem a totááál vymlácenýma tlumičema a ukázalo jim to že jsou 82%-ní:))) Měli nastavený parametry přímo pro M-ko a stejně k hovnu...Při 55-ti % by jsi měl už měnit, podle nich, ale to by jsem byl už asi dávno mrtvej...
A to samé u 320-ky. Naměřili my 76% a přitom jsou taky KO...
Maj docela slušně zařízenej pneuservis: Lejzrovku diagnostiku a ten tes je součást té "strojovny", takže žádný šméčka. Samy se přiznali, že nejlepší test je, když se ty tlumiče sundaj.
A to samé u 320-ky. Naměřili my 76% a přitom jsou taky KO...
Maj docela slušně zařízenej pneuservis: Lejzrovku diagnostiku a ten tes je součást té "strojovny", takže žádný šméčka. Samy se přiznali, že nejlepší test je, když se ty tlumiče sundaj.

- Přílohy
-
- dscf0023a.jpg (54.64 KiB) Zobrazeno 4924 x
-
- dscf0023a.jpg (54.64 KiB) Zobrazeno 4924 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Bombarder
Koupil jsem 325i E36. V rychlosti kolem 160 a vyse se mi zda auto nestabilni. Nechal jsem vymenit cepy a udelat test tlumicu, pry jsou ok. Nevim jestli nemam vymenit pruziny nebo nasadit nove kola a trochu to snizit. Borec tu psal 6500 za nove pruziny nebo novou? Je to cena za 4-ri? Muzete mi nekdo poradit co je treba nejdrive udelat s autem po koupi? Diky
Pokud máš dojem, že ti auto plave (Daf by mohl vyprávět) a různě se vlní, tvoje tlumiče stojí za nic. Doporučuju z vlastní zkušenosti Koni Sport (montuju je na všechny auta, který se mi v posledních 6 letech dostaly do rukou - Tempra 1.8, Calibra turbo, E36tka), nebo alespoň Special.
Péra bych neměnil, pokud nechceš jen udělat tuning dojem nebo pokud je nemáš vzadu vytahaný (zadek máš rozkročenej do A). Za to, že pravidelně omeleš spoustu krytů na podvozku to nestojí (opět vlastní zkušenost). Raději si kup 18" kola, efekt bude srovnatelný.
jestli budes postupovat timhle stylem. tj. od konce
tak brzo budes nekde v prikope...
priorita je pochopitelne mit auto v poradku a pak delat vzhled
nekteri to delaji i obracene...
...nicmene casem poznaji, nebo poznali ze to je cesta spatnym smerem
pokud mas v haji tlumice a koupis 18ctky kola problemy ti to nevyresi...
ad lambda: sama se nezpravi, otazka asi 3tis
nekteri to delaji i obracene...

Originál zaslal Kriznik
jestli budes postupovat timhle stylem. tj. od konce
nekteri to delaji i obracene......nicmene casem poznaji, nebo poznali ze to je cesta spatnym smerem
Tak tak...
Zacni tou lambdou (bude to asi lambda, taky me to delalo a po vymene "lambady" bylo vse ok) vyjde Te na 2000-2500 jeta z vrakace, vytazena z nejaky novy pekne zboreny E36ky. Ty otacky by me neskutecne sraly! Tema tlumicema bys mel asi pokracovat...

Kola a vzhled to chce poladit az nakonec... Jezdit na 15" neni zase tolik nebezpecny, jako na 17" se spatnym podvozkem...
- TT
- Klubové ID: 124
- Kontaktovat uživatele:
ty tlumiče vyměň nebo se někde vysypeš -při větší rychlosti lehký škubnutí volantem (vyhnutí se předmětu na silnici) a máš plný ruce práce , abys to srovnal....kola to je to z posledních věcí, který by mě tížily, jezdim na 16" čtyři roky a je to v ouklendu, základ je motor , převodovka, podvozek , brzdy a né tahokov a kola:D 

BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i