Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zapojeni svetel v interieru..
Mám podobnej dotaz, tak využiju tohoto starýho tématu...Chtěl bych se zeptat, jak je origo u E36 vyřešený osvětlení prostoru pro nohy? Chtěl bych to do auta dodělat, připojení bude na některý z interiérových světel, to mi je jasný, zajímá mě spíš, kde jsou ty světla zabudovaný. Kdyby měl někdo s lightpaketem foto byl bych rád. Díkes
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Nebuď nedočkavý 
Osvětlení nohou logicky nemůže být jinde než nad nohami, v panelech pod volantem a pod odkládací schránkou. Svítí nezávisle na nastavení vnitřního osvětlení, tedy vždy po otevření dveří, i když je stropní osvětlení vypnuté.
Osvětlení nohou logicky nemůže být jinde než nad nohami, v panelech pod volantem a pod odkládací schránkou. Svítí nezávisle na nastavení vnitřního osvětlení, tedy vždy po otevření dveří, i když je stropní osvětlení vypnuté.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
No to už by bylo zbytečně složitý, aby to fungovalo nezávisle na interier. osvětlení, kdo se má v té spleti drátů vyznat, zapojil jsem to tak, že se to rozsvítí jen při střední poloze vypínače stropního osvětlení, tedy při otevření dveří...Šlo mi spíše o to, kde přesně jsou ta světýlka umístěna,...Francis píše:Nebuď nedočkavý
Osvětlení nohou logicky nemůže být jinde než nad nohami, v panelech pod volantem a pod odkládací schránkou. Svítí nezávisle na nastavení vnitřníhoi osvětlení, tedy vždy po otevření dveří, i když je stropní osvětlení vypnuté.
- Killca
- Klubové ID: 1648
se nevztekej, nejsi na světě sám
lichtpaket jsem dodělával já v 318is, musíš vyříznout do plastu nad nohama přesně díry na ta světýlka, nejlépe podle jineho auta s lichtpaketem (tímto děkuji za půjčení plastu od člena bmwklubu Castro) a potom natáhnout přívodní dráty k jednotce centrálu a zapojit do:
Černý 15ti pinový konektor - do drátu, který vede do pinu číslo 4 v tomto konektoru a je to originalne zapojené, jak ma být z výroby, podle mě je to jednodušší, než tahat dráty A sloupkem
jinak u řidiče je světýlko vlevo nad levou nohou ridiče a více vepředu, v některých plastech býva příprava - narysované otvory na řezání
u spolujezdce je svetylko vpravo nad pravou nohou spolujezdce vice vpredu
lichtpaket jsem dodělával já v 318is, musíš vyříznout do plastu nad nohama přesně díry na ta světýlka, nejlépe podle jineho auta s lichtpaketem (tímto děkuji za půjčení plastu od člena bmwklubu Castro) a potom natáhnout přívodní dráty k jednotce centrálu a zapojit do:
Černý 15ti pinový konektor - do drátu, který vede do pinu číslo 4 v tomto konektoru a je to originalne zapojené, jak ma být z výroby, podle mě je to jednodušší, než tahat dráty A sloupkem
jinak u řidiče je světýlko vlevo nad levou nohou ridiče a více vepředu, v některých plastech býva příprava - narysované otvory na řezání
u spolujezdce je svetylko vpravo nad pravou nohou spolujezdce vice vpredu
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca