Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

rozleštění světel E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
caknakis

#21 Příspěvek od caknakis »

EdyBoyS píše:
Tompo píše:zdar, určitě výměnou nic nezkazíš, ale pokud máš xenony, mrkni nejprve na tyčky náklonu na podvozku. Mě také najednou svítily lampy do země a měl jsem obě tyčky zatuhlé v kloubkách, naštěstí to stačilo rozhýbat a neulomily se plastové držáky jednotek náklonu... Jinak udělá Ti precizně člen Caknakis a zvážil bych zrovna výměnu parabol a andělských očí, je to fakt mazec...

no já když zapnu xenony, tak normálně sjedou dolů a pak se seřídí... ale svítí prostě pořád nízko, takže si myslím, že budou ulomené ty plastové tyčky které ty paraboly drží nahoře.. ale sám si na to netroufám....

jo, ale to bych musel někam posílat ne?? já jezdím s autem každý den, nemůžu někomu posílat světla.... dělám 6x týdně noční a nejezdí mi na směnu žádnej autobus a brát si tágo, to by mě stálo pěknej bágl...

Pokud by jsi chtěl, můžeme ti oproti záloze poslat světla na půjčení, přehodíš, pošleš nám svoje na úpravu a následně to samé v obráceném pořadí. Kdyžtak SZ :wink:
Matthes

#22 Příspěvek od Matthes »

Ahoj brácha to teď řeší na FL E39 r.v.2003 mění tyčky i plasty, protože od určitého data musíš s tyčkami měnit i plasty, protože jsou lepené tmelem a ne silikonem...když tak pisni uživateli Hartge1 ten mu to bude dělat je z Ostravy :wink:
The_big_deal
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od The_big_deal »

jestli se jedná jen o boční tyčky (krajní) tak se rozlepovat nemusí.
EdyBoyS

#24 Příspěvek od EdyBoyS »

The_big_deal píše:jestli se jedná jen o boční tyčky (krajní) tak se rozlepovat nemusí.

když už to budu měnit, tak oboje víš co....
tam kde není pouliční osvětlení jezdím pořád na dálkový.. s těma jde vidět fakt v pohodě, ale problém nastane ve chvíli, když jede do protisměru auto a vypnu dálkový.... xenony svítí tak 10m před auto a ještě když mě protijedoucí auto oslní, tak musím brzdit cca na 40kmh abych vůbec něco viděl.. fakt o držku.. musim to vyřešit co nejdřív.. nechápu proč to ti idioti z bmw dělali tenkrát z plastu a ne třeba z hliníku?? WTF???????
Odpovědět