Pokud by jsi chtěl, můžeme ti oproti záloze poslat světla na půjčení, přehodíš, pošleš nám svoje na úpravu a následně to samé v obráceném pořadí. Kdyžtak SZEdyBoyS píše:no já když zapnu xenony, tak normálně sjedou dolů a pak se seřídí... ale svítí prostě pořád nízko, takže si myslím, že budou ulomené ty plastové tyčky které ty paraboly drží nahoře.. ale sám si na to netroufám....Tompo píše:zdar, určitě výměnou nic nezkazíš, ale pokud máš xenony, mrkni nejprve na tyčky náklonu na podvozku. Mě také najednou svítily lampy do země a měl jsem obě tyčky zatuhlé v kloubkách, naštěstí to stačilo rozhýbat a neulomily se plastové držáky jednotek náklonu... Jinak udělá Ti precizně člen Caknakis a zvážil bych zrovna výměnu parabol a andělských očí, je to fakt mazec...
jo, ale to bych musel někam posílat ne?? já jezdím s autem každý den, nemůžu někomu posílat světla.... dělám 6x týdně noční a nejezdí mi na směnu žádnej autobus a brát si tágo, to by mě stálo pěknej bágl...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
rozleštění světel E39
-
caknakis
- Klubové ID: 3068
-
The_big_deal
- Kontaktovat uživatele:
když už to budu měnit, tak oboje víš co....The_big_deal píše:jestli se jedná jen o boční tyčky (krajní) tak se rozlepovat nemusí.
tam kde není pouliční osvětlení jezdím pořád na dálkový.. s těma jde vidět fakt v pohodě, ale problém nastane ve chvíli, když jede do protisměru auto a vypnu dálkový.... xenony svítí tak 10m před auto a ještě když mě protijedoucí auto oslní, tak musím brzdit cca na 40kmh abych vůbec něco viděl.. fakt o držku.. musim to vyřešit co nejdřív.. nechápu proč to ti idioti z bmw dělali tenkrát z plastu a ne třeba z hliníku?? WTF???????