Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e 39 nová zadní náprava a pořád mlátí

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
radikator

#1 Příspěvek od radikator »

Mám na zadní nápravě komplet všechno nový. I originál tlumiče, dorazy. Ramena, čepy i ty malý silemtbloky. Ty velký čtyři mají najeto 25tis a zdají se být dobrý. Ale pořád tam při přejetí příčnejch nerovností něco mlátí. Jako když o sebe mlátej prkna. Už sem na prášky. Tolik peněz a výsledek není jak jsem myslel. Podvozek je M technik + Nivo a auto touring. Neví někdo co by to ještě mohlo být?

Jestli by byl někdo z Prahy kdo tomu rozumí a zná tu nápravu a ví kam se podívat, tak bych mu to zaplatil, aby to prohlíd a zjistil.
Díky
all
Klubové ID: 1018

#2 Příspěvek od all »

podobný to mám také :-D já menil vše a je to stejný už spíš řeším že to nemůže být nápravou :-D
radikator

#3 Příspěvek od radikator »

all píše:podobný to mám také :-D já menil vše a je to stejný už spíš řeším že to nemůže být nápravou :-D
Napadl me ještě vejfuk. Ale to nevim. Když vezmu za koncovky a lomcuju s tím, tak se to skoro ani nehne. Sem se tak těšil, že to bude OK, a nic. Samozřejmě je to znát. Ale to mlácení je tam furt.
Meda
Klubové ID: 3310

#4 Příspěvek od Meda »

Mas spravne tlumice? Na toura se delaji tri druhy, kdyz je mezi sebou prohodis, chova se to divne, dal jsem jako nouzovku na toura s pruzinama tlumice z Nivove verze a z puvodni nechutne houpacky diky spatnym tlumicum to zase bylo hrozne tvrde az to odskakovalo..
radikator

#5 Příspěvek od radikator »

Meda píše:Mas spravne tlumice? Na toura se delaji tri druhy, kdyz je mezi sebou prohodis, chova se to divne, dal jsem jako nouzovku na toura s pruzinama tlumice z Nivove verze a z puvodni nechutne houpacky diky spatnym tlumicum to zase bylo hrozne tvrde az to odskakovalo..
Tlumiče jsou správný. Nový origo BMW. Čísla podle VIN a vypsaný výbavy sedí.
Já vim že to s tím M-Technik podvozkem nebude měký. O to mi ani nejde. Jen mi tam to mlácení vadí. Nechce se mi věřit, že to takhle před 10 lety vyjelo z továrny a takhle to mlátilo.
all
Klubové ID: 1018

#6 Příspěvek od all »

nemlátilo, jezdím i jinýma bmw a jiné to dělají méně, vůbec , či víc.. tak tam něco musí bejt.

já upevnoval baterii, sundal výfuk, vyndal podlahu kufru, rezervu a tak
nic.
radikator

#7 Příspěvek od radikator »

all píše:nemlátilo, jezdím i jinýma bmw a jiné to dělají méně, vůbec , či víc.. tak tam něco musí bejt.

já upevnoval baterii, sundal výfuk, vyndal podlahu kufru, rezervu a tak
nic.
V kufru už sem taky dělal všechno možný. Dveřě prohlídnul. Dorazy dveří. Jestě sem to kde sa dalo vytuploval v kufru filcem. Tam kam jeznim do servisu už mě maji za blázna :-) že mám autopsychózu. Můžou ty čtyři velký silentbloky po 25tis odejít? Koukali na ně a prej jsou OK.
Perunwit
Klubové ID: 2962

#8 Příspěvek od Perunwit »

bude to nějaká pičovina, jak už to bejvá... zkusil si někoho posadit do kufru a jet po nějaký rozbitý cestě třeba aby zkoušel odkaď to de? nebo na STK jak mají ty válce, který prověřujou podvozek, co se domluvit s nima tam aby ti to proklepli?
radikator

#9 Příspěvek od radikator »

Perunwit píše:bude to nějaká pičovina, jak už to bejvá... zkusil si někoho posadit do kufru a jet po nějaký rozbitý cestě třeba aby zkoušel odkaď to de? nebo na STK jak mají ty válce, který prověřujou podvozek, co se domluvit s nima tam aby ti to proklepli?
No to sem chtěl taky zkusit. Ale nikdo do toho kufru nechce :-) Večer se zeptám manželky :-) Ale ta zase pozna prd :-) A s tou technickou. Tam se jim jebou sem a tam kola ale ne nahoru dolu. Sem se objednal na příští týden do Renocaru. Už vidim, jak mi řeknou že je to v pořádku a me jebne.
Perunwit

#10 Příspěvek od Perunwit »

manželku bych do toho netahal, spíš tam posaď někoho z Renocaru :-). manželka ti řekne že nic neslyší a že to nemáš řešit a si v prdeli :-D
radikator

#11 Příspěvek od radikator »

Perunwit píše:manželku bych do toho netahal, spíš tam posaď někoho z Renocaru :-). manželka ti řekne že nic neslyší a že to nemáš řešit a si v prdeli :-D
Bych jí tam vozil tak dlouho, až by to slyšela a ještě by me na to dala peníze :-)
Perunwit

#12 Příspěvek od Perunwit »

to bych si radši od ní asi nechal udělat řízky a salát a tohle nechal na někoho víc od fochu :lol:
Teddy

#13 Příspěvek od Teddy »

tak nech manželku řídit a do kufru si lehni sám :D
radikator

#14 Příspěvek od radikator »

Teddy píše:tak nech manželku řídit a do kufru si lehni sám :D
Ta potvora by me tam nechala a vzala by dráhu :-)
Majkl328
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Majkl328 »

Já se klidně v kufru povozím, bydlím na P4 :D
Teddy

#16 Příspěvek od Teddy »

radikator píše:
Ta potvora by me tam nechala a vzala by dráhu :-)
Máš recht, já bych manželce taky bavo nepůjčil. Stačí se podívat jak má po 3 letech domlácenou svojí Kiu. A to jsem jí to koupil nový.
Perunwit

#17 Příspěvek od Perunwit »

já jí občas auto pučim... ona pak pokaždé přestane pyskovat že do toho sypu prachy :lol:
radikator

#18 Příspěvek od radikator »

No když někdy řídí, tak sem hned zase o pět let starší :-) a nemyslim, že se dožiju 150let :-)
A že do auta dávám někdy hodně peněz neví. Si myslí, že je to auto velikej držák :-D
Perunwit

#19 Příspěvek od Perunwit »

tak to si asi nenecháváš posílat balíčky domů a nejezdíš někam na celej den s nadrženým výrazem a kufrem nářadí :-D já bych to neutajil. Jinak moje řídí dobře, to zase jo...
Meda
Klubové ID: 3310

#20 Příspěvek od Meda »

Jeste me napadlo-ty velke silenty si daval jake, origo, nebo druhosku?

Pokud jsou ty rany silne, ale tupe pri pricnych nerovnostech, je dost mozne, ze to budou ony, neorigo nemusi vydrzet dlouho, jsou totiz olejove..

Sedan ma na rozdil od toura nad prednimy silenty napravnice takovou gumovou podlozku, ktera zabranuje mlaceni do kastle, tour ma navic pri zvednutem aute (svesena napravnice) relativne velkou mezeru mezi silentbloky a karoserii, cca 15mm, kdyz nebude silentblok spravne tlumit (spatna guma, vytekly olej, utrzeny atd.), bude to pri propruzeni po tech 15mm vule celkem dost mlatit..
Odpovědět