Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
webasto problem
-
all
- Klubové ID: 1018
Ahoj, najdeš ho za levým kolem... musíš sundat podběh.
pak povolit spodní dva šrouby M6 hlava 10klíč
pak vysunout webasto z horního držáku.... tlačením webasta směrem na motor.. cca 3cm a vyskočí z držáků.
Jednotka Webasta drží nahoře na 4 šroubech křížových šroubech..... pak až se sundá víčko..... uvidíš torx 15 co drčí termočidlo a FET tranzistor.... to odšroubuješ a jednotka webasta se dá vyndat.
u e39 je blbé, že se většinou ty šroubky co drží jednotku ulomí...
pak vysunout webasto z horního držáku.... tlačením webasta směrem na motor.. cca 3cm a vyskočí z držáků.
Jednotka Webasta drží nahoře na 4 šroubech křížových šroubech..... pak až se sundá víčko..... uvidíš torx 15 co drčí termočidlo a FET tranzistor.... to odšroubuješ a jednotka webasta se dá vyndat.
-
DaweTDS
- Klubové ID: 3272
jj já ulomil 2 za 4řechall píše:Ahoj, najdeš ho za levým kolem... musíš sundat podběh.
jen 2500? tak to zas není taková hrůza, čekal jsem tak 8 tis...DaweTDS píše:Zrovna to řeším... starší je nesehnatelné a nové 2500,- + sada těsněni a žhavička 1710,-EdyBoyS píše:Na kolik cca vyjde oběhové čerpadlo do webasta na e39, klidně jeté??
A nová žhavící svíčka
tak to koupím, to je v pohodě, lepší než kupovat jeté za poloviční cenu s neznámým stavem... a tu žhavicí svíčku taky raději vyměním, na zimu si myslím, že hodně dobrá investice... mám totiž sedačky bez výhřevu, tak se to bude hodit...
a nemáš odkaz kde se to dá sehnat to čerpadlo?
-
DaweTDS
- Klubové ID: 3272
Je to tady http://auto.bazos.cz/inzerat/29683854/W ... lonove.php + pošta + jakejsi kabelEdyBoyS píše:jen 2500? tak to zas není taková hrůza, čekal jsem tak 8 tis...DaweTDS píše:Zrovna to řeším... starší je nesehnatelné a nové 2500,- + sada těsněni a žhavička 1710,-EdyBoyS píše:Na kolik cca vyjde oběhové čerpadlo do webasta na e39, klidně jeté??
A nová žhavící svíčka
tak to koupím, to je v pohodě, lepší než kupovat jeté za poloviční cenu s neznámým stavem... a tu žhavicí svíčku taky raději vyměním, na zimu si myslím, že hodně dobrá investice... mám totiž sedačky bez výhřevu, tak se to bude hodit...
a nemáš odkaz kde se to dá sehnat to čerpadlo?
Má jen to co je na prvním obrázku.má sice vývody jinak,ale pokud Tvoje je OK po mechanické stránce,tak se jen přešrobí ten vrch a hotovo.
Jinak kdyby jsi nechtěl nic šroubyt,tak uplně to stejné je tady http://webasto-eshop.cz/vodni_pumpa_tt.html akorát je o něco dražší.
-
all
- Klubové ID: 1018
http://www.nezavisla-topeni.cz/phmotor/ ... C-P-Z-12-V
chvíle hledání.... google je hrozně dobrá věc
najdeš jistě i levnější....
o webastu je toho napsáno tolik, že když bys chvíli četl, dočetl by ses absolutně vše a možná že i víc
chvíle hledání.... google je hrozně dobrá věc
najdeš jistě i levnější....
o webastu je toho napsáno tolik, že když bys chvíli četl, dočetl by ses absolutně vše a možná že i víc