Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E39 elektrické sklápění zrcátek

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
EdyBoyS

#1 Příspěvek od EdyBoyS »

Když mám teď na svojí E39 530d facelift zrcátka, které jsou elektrické a vyhřívané, ale nemají el sklápění (musím je sklápět ručně), tak půjdou zapojit nové zrcátka, které mají funkci el sklápění?? nebo mi nebudou pasovat konektory a musel bych tahat novou kabeláž??

uvažuju že budu kupovat nové zrcátka, tak ať vím, jestli má cenu si připlatit za el sklápění, nebo je to zbytečné protože by neseděly konektory... díky
LukesE39

#2 Příspěvek od LukesE39 »

Konektory Ti nejspíš nebudou sedět. El. sklopná mají vícepinovej konektor
Brátn Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1860
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Brátn Moderátor »

a máš panel otevírání oken s tlačítkem na sklápění?

pokud máš vše v originálu, tak nejspíš nemáš, takže potřebuješ i ten a taky jinou kabeláž v řidičových dveřích
E36 325i Convertible | E39 528i LPG CUMEL Gumbalkan | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek
EdyBoyS

#4 Příspěvek od EdyBoyS »

No na tom panelu u řidiče ve dveřích jsou 4 tlačítka na stahováni oken, zámek zadních a na zrcátka ten joystick na naklápění sklíček a přepínání levého a pravého... Nic vic tam není.
Když chci zrcátko sklopit, musím to udělat ručně.
Brátn Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1860
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Brátn Moderátor »

no a kdyby ten panel měl umět i sklápět zrcátka, tak je vedle tlačítka na přepínání zrcátek malé čtvercové tlačítko na sklápění zrcátek
třeba tady je vidět
http://www.m5board.com/vbulletin/attach ... _panel.jpg

takže potřebuješ i jiný panel a myslím, že i jiné kabely pro řidičovy dveře, pokud chceš aby zrcátka fungovala se vším všudy

pokud ne, tak asi nebude takový problém přepinovat nová sklopná zrcátka na staré konektory z původních zrcátek, ale přijdeš o tu možnost je sklápět
E36 325i Convertible | E39 528i LPG CUMEL Gumbalkan | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek
The_big_deal
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od The_big_deal »

Pokud nemas sklopny zrcatka tak potrebujes:

Ovladac zrcatek s moznosti sklapeni
Sklopny zrcatka
Do spolujezdcovych dveri takovou cernou krabicku.

Konektory ani kabelaz menit nepotrebujes. Menil jsem svoje nesklopne za sklopne M5 a funguje to tak jak ma. Ten ovladac a krabicku do dveri mam pripadne volnou
EdyBoyS

#7 Příspěvek od EdyBoyS »

The_big_deal píše:Pokud nemas sklopny zrcatka tak potrebujes:

Ovladac zrcatek s moznosti sklapeni
Sklopny zrcatka
Do spolujezdcovych dveri takovou cernou krabicku.

Konektory ani kabelaz menit nepotrebujes. Menil jsem svoje nesklopne za sklopne M5 a funguje to tak jak ma. Ten ovladac a krabicku do dveri mam pripadne volnou
a kolik by jsi za ten ovladač a krabičku chtěl?
takže pokud dobře chápu, když v kelly koupím el sklopná zrcátka, pujdou napojit na stávající konektory??
EdyBoyS

#8 Příspěvek od EdyBoyS »

Bratn píše:no a kdyby ten panel měl umět i sklápět zrcátka, tak je vedle tlačítka na přepínání zrcátek malé čtvercové tlačítko na sklápění zrcátek
třeba tady je vidět
http://www.m5board.com/vbulletin/attach ... _panel.jpg

takže potřebuješ i jiný panel a myslím, že i jiné kabely pro řidičovy dveře, pokud chceš aby zrcátka fungovala se vším všudy

pokud ne, tak asi nebude takový problém přepinovat nová sklopná zrcátka na staré konektory z původních zrcátek, ale přijdeš o tu možnost je sklápět
ajo, už jsem to našel.. to jsem ani nevěděl, že se dělalo, toho jsem si nikdy nevšiml...
tady je lepší fotka

Obrázek
Odpovědět