Zdravím, nefungují mi tlačítka a ani jejich podsvícení nefrčí, může to nějak souviset s vadným lichtmodulem(svítí mi pořád dálkové). Díky za odpověď, E39 mám asi dva dny takže se omlouvám za blbej dotaz jestli už to tu někde je...
Oprava je někdy možná, ale neriskoval bych to. Jiný kus nestojí zase tolik (použitý). Hlavně pak pozor při montáži, abys kroužek nasadil v středové poloze, která dovoluje namotání a odvíjení pásku uvnitř až do krajních poloh rejdu resp. otočení volantem.
Takže jsem vyměnil kroužek a už to frčí, akorát se mi po každým stisknutí jakýhokoliv tlačítka změní nastavení vnitřního okruhu na digiklimě, nevíte kde může být problém? Jinak tempomat funguje, rádio nevím protože tam někdo dal neorigo..
Takže AUC si dělá totálně co chce, přepíná se to chvilku na automat, chvilku na uzavřenej okruh. Začlo to dělat až po připojení volantu, tak nevím jestli je ten kroužek naprd nebo čím to může bejt...
tlačítko má, a kroužek měl stejný číslo jak ten co byl v autě. Je to divný, když ten volant odpojím tak to už nedělá. A to tlačítko chodí normálně, nevypadá zaseknutý nebo tak něco. Možná jedině sehnat schéma kudy se to spíná a odpojit to natvrdo, ta digiklima asi někde bude mít vstup z toho volantu, pak by od toho mohl bejt pokoj. Ale fakt nevím, tohle auto je pro mě španělská vesnice a vůbec netuším jak to tam je..